Mia Yapım Genel Koordinatörü'nden Akın Akınözü Açıklaması!

Al birini vur öbürüne Mia Yapım'ı savunmuyorum zaten ama Akın'ın da suçsuz olduğunu sanmıyorum.

Niye sanmıyorsun sette gördünmü Akını Serhat

peki birşey daha göstereyim o zaman Aslan Ailem dizisinin yönetmenin Akın için dedikleri peki Ayda Akselin Akını paylaştığı resmin altına yaptığı yorum

Son düzenleme:
Akın Akınözü'nün disiplin problemi olsa Aslan Ailem'den sonra kimse bir daha çalışmazdı. Kimseyi suçlamak istemem ama nedense Mia Yapım'ın her dizisinde bir oyuncu tartışması oluyor.

Sanmıyorum çünkü bir insan bir oyuncuya durduk yere bu denli iftira atıp savcılığa başvurmaz.

Sanmıyorum çünkü bir insan bir oyuncuya durduk yere bu denli iftira atıp savcılığa başvurmaz.

Yahu o kadar şey gösterdim sen hala ne diyosun tmm zamanla anlaşılacak nasılsa
------

Akın Akınözü'nün disiplin problemi olsa Aslan Ailem'den sonra kimse bir daha çalışmazdı. Kimseyi suçlamak istemem ama nedense Mia Yapım'ın her dizisinde bir oyuncu tartışması oluyor.

Batuhan Serhata gösterdim ama anlamamakta ısrar ediyor sen anlarsın bak Aslan ailem dizisinin yönetmi Ayda ablaya verdiği cevap burdan anlaşılıyor zaten

Ya en kötü bir olay yaşandığında ya da yaşanan olay/lar tekrarlandığında yolları ayırmak bu kadar zor olmasa gerek. Dizi tutmadı diye suçu kadın oyuncuya atan yapım şirketinden her şey beklerim ben.

Reactions: Angelica