Mia Yapım Genel Koordinatörü'nden Akın Akınözü Açıklaması!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
screenshot_2020-12-22-12-31-20-1-png.96833

Mia Yapım Genel Koordinatörü'nden Akın Akınözü açıklaması!

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali İlhan'ın oturduğu, başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Macit Sonkan'ın yer aldığı dizinin başrol oyuncusu Akın Akınözü'nün sette tartışma çıkardığı geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti.

Daha sonrasında Akınözü, hakkında çıkan haberleri yalanlayıp suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

Ancak, bugün Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş, yazılı bir açıklamada bulundu.

20210424_135457.jpg

Evet. :( Umarım bir daha bu yapım şirketi ile çalışmaz ve bu tür bir dizide oynamaz. :A
Burda suçlu olan Akın,neyse hala kesin bişey yok ama bütün set çalışanlarına ve diğer oyunculara yapılan büyük bir saygısızlık bu,onu ünlü yapan bu diziydi önceden kimse tanımıyordu. Umarım ders olarak bir süre hiçbir yapım şirketi bu yürüyen ego ile çalışmaz.

• Olmamış
Reactions: Angelica
Bazıları ünü şöhreti kaldıramıyor işte, madem kan kusturuyordu neden bunca zaman sabrettiniz, yol verseydiniz. Reyting hırsına susmuşlar şimdi dizi bitiyor diye ifşalıyorlar. Her iki tarafta suçlu.

Bazıları ünü şöhreti kaldıramıyor işte, madem kan kusturuyordu neden bunca zaman sabrettiniz, yol verseydiniz. Reyting hırsına susmuşlar şimdi dizi bitiyor diye ifşalıyorlar. Her iki tarafta suçlu.

Akında suç yok bence yapımcıda suç Banu daha düğün bölümünde Kral diye paylaşım yaptı Akın Çatı Katı aşk setini ziyaret etti iyi ki geldin diye paylaşım yaptı iyi ki senle çalışıyorum diye paylaşımı var Akın askerliği bitirince onu almaya giden bir Banu var kusura bakmasın kimse Akının suçu yok
------

Burda suçlu olan Akın,neyse hala kesin bişey yok ama bütün set çalışanlarına ve diğer oyunculara yapılan büyük bir saygısızlık bu,onu ünlü yapan bu diziydi önceden kimse tanımıyordu. Umarım ders olarak bir süre hiçbir yapım şirketi bu yürüyen ego ile çalışmaz.

Durumları bilmeden yorum yapmışsın serhata cevap vermiştim ordan okuyabilirsin

Akında suç yok bence yapımcıda suç Banu daha düğün bölümünde Kral diye paylaşım yaptı Akın Çatı Katı aşk setini ziyaret etti iyi ki geldin diye paylaşım yaptı iyi ki senle çalışıyorum diye paylaşımı var Akın askerliği bitirince onu almaya giden bir Banu var kusura bakmasın kimse Akının suçu yok
------

Durumları bilmeden yorum yapmışsın serhata cevap vermiştim ordan okuyabilirsin
Sette yaptıkları, çıkardığı huzursuzluklar, alkollü oluşu, hakaret edişleri... evet gerçekten suçsuzmuş. :A

İmajlarını zedelememek, zarara uğramamak için tabi.

İmajlarımı varmış zedelenecek ya tüm bunları yaparmı sence
capture-20210424-185050.png
Ezu-05QWQAAqDjz.jpg
EzvDloPWEAEWPj_.jpg
EzvNojBXMAId0uE.jpg
EzvNoSZXsAIlMIh.jpg
EzvScBRXsAI3L6X.jpg
EzvVDUQXMAcEXVP.jpg
EzvVDUxXsAQbhBX.jpg

O yüzden ''hala kesin bişey yok'' yazdım ama yorumum Suat Erdoğmuşun yazdığı şeylere dayanıyor ve adam şikayet etmiş yani kozu olmasa etmez.

Anlarız zamanla ben o adama pek inanmadım
EzvDloPWEAEWPj_.jpg
EzvNowdXIAAQn6G.jpg

------

O yüzden ''hala kesin bişey yok'' yazdım ama yorumum Suat Erdoğmuşun yazdığı şeylere dayanıyor ve adam şikayet etmiş yani kozu olmasa etmez.

Kozu varsa niye şimdiye kadar açıklama yapmadı şimdi yapıyor

Son düzenleme:
İftira atacak halleri de yok adama durduk yere. Bes belli olmuş bir şeyler bunca zaman bastırılmış. Dizi final yapmaya hazırlanırken önce partneri takipten çıktı, sonra da genel koordinatör şikayetçi olup ifşalamış. Dizi devam etsin diye sustukları çok belli bunca zaman.

İftira atacak halleri de yok adama durduk yere. Bes belli olmuş bir şeyler bunca zaman bastırılmış. Dizi final yapmaya hazırlanırken önce partneri takipten çıktı, sonra da genel koordinatör şikayetçi olup ifşalamış. Dizi devam etsin diye sustukları çok belli bunca zaman.

Bak bu sefer ne getirdim Set çalışanı Mustafagumusofficial yazmış hercai setinde çalışmıştı ne demiş Birsene
EzwAxFdXoAUYHg5.jpg