Metin2 oynayanlar...

Sen Atilla'ya bu konuda ne demiştin?Forumdan daha mı önemli ben forum için Cabal'ı bıraktım dememiş miydin?Sana o konuda ne demeli?

e ben bıraktım cabalıda metin2ye arada vs giriyorum hem mesela şuan cabalada gerzekçe desen aynı tepkiyi verirdim.

Gerzekçe olan oyunun kendisi değil,gerçek dünyada bir halta yaramayan şeylere dünyanın parasının verilmesi,fazla abartılıp gençlerin dünyasının karartılması...Bilinçli oynarsan ve hatta en bilinçli olanı yapıp hiç bulaşmazsan en doğrusunu yaparsın.Gençleri geçtim,35-40 yaşında adamlar bu alışverişleri yapıyor,sence bu mantıklı mı?
Bu arada Metin2'yi de bir dönem Türk yapımı olmadığı için oynamadığını söylemiştin diye hatırlıyorum.

e ozaman öyle deseydin ben alışveriş vs yapmam oyuna bakarım evet türk değil oyun türklerin yapımı diye kakalayıp ikvyi attılar bikenara ve bu oyuna düşman oldum sonra biri çıktı bir char verdi geri döndümde çok az giriyorum.

Hileye alıştırıyor insanları bunu unuttum 😉 Bu yüzden ben karşıyım bu tür oyunlara.Herneyse...

alestada 79 lwlik savaşçı

itemleri:
+7 ejderha tanrısı

+6 syah çelik zırh

+9 şahin kalkan

+9 abonoz küpe

+6 beyaz altın bilezik bu biraz ezg

+9 demir kask

800hpli ayakkabı mest eden ayakkabı

+6 partizan

sadece tek bişeyim grand mater değil oda 3 yönlü kesme daha masterde değil gerisi grand master

ama sıkıldım artıkhep ynı lwl geç llwl geçsadec lonca savaşı yapıorum

65 Level Ninja ve 74 Level Güçlü Beden -Altay Server'ı

İnanmayanlar isimlere bakabilir: TiJuanZhi (Ninja) & Ms2010(Savaşçı)

Son düzenleme: