Meteoroloji Genel Müdürlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
İşkembeden sallayan hataları çok İzmir'e yaptığı tahminleri nadir tutan devlet kurumu. Diğer şehirlere de tahmin yaparlarken sallıyorlarmış herhalde. Yarına kuvvetli sağanak yağışlı diyolardı dışarı çıktım baktım neredeyse 1 tane bile bulut yok yıldızlar görünüyo. Ama parçalı bulutlu demişler son duruma şimdiden havanın kapaması gerekirdi yarın kuvvetli sağanak olsa. Yağmurlu derler yarına ama hava günlük güneşlik olur ben bunların yaklaşık 20 gün önce falan İzmir'de benim bulunduğum ilçeye kar verdiğini gördüm
bu ne ki -5 dereceye yağmur dediğini bile gördüm başka yerlerin tahminlerine bakarken

Son düzenleme:
Bazı zamanlarda süper tutturabilen bi devlet kurumu.

Bugünün tahminini yine tutturamamıştır kuvvetli sağanak yağış diyolardı hani nerede kuvvetli sağanak ? hava çok bulutlu - parçalı bulutlu arası arada güneş çıkıp duruu

Akşama yağmur yağacak gibi görünüyor ama şuan için hava güzel sayılabilir.

Tahmini tutmaz sandım ama tutturacak gibi sokak lambasına baktım yağmur başlamış 2 - 3 kez bulutlarda mavi bir şey çıkıp durdu

Aksama firtina var diye duymustum ben.

Hava durumu sürekli değişkenlik gösterir.Ayrıca buradan sayın hocama sesleniyorum:

Kar var diyor meteoroloji ama manisaya yağmıyor demişti.Dağ Manisanın dağı değil mi be adam! merkeze mi yağdıracaklar illa.

Dışarıda selll götürüyorrr Onurrr
Fena tuttu bu sefer tahminleri.

Tahminleri fena tuttu sel, fırtına ve felaketi aynı anda yaşıyoruz. Telefonum bile çekmiyor!

@Prncss Buca nasıl arkadaşım umut var mı yarın okula gideyim mi ?

Kardeşim sokağın başında ufak çaplı bir dere akmaya başlamış ama ilerleyen yağmur damlalarında ne olur bilmiyorum.
Şirinyerde yeni bir facia bekleniyormuş ama belediyeden sonrası açık.

Yarın sınav var bi de yaa.
Erken çıkayım bayaaa bi o zaman
Sağol bilgilendirme için Tugba hanım.

Son durum: Yarın erken çık burası felekat.

Osmaniye günlük güneşlik.

Bugün saat 12:00da son durumda İzmir'e "Dolu" ikonunu koyan ama onu koymak için geç kalan devlet kurumu yağış bittikten 15 dakika sonra falan koydular