TV Mete Horozoğlu

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,770
Puanı
460
mete_horozoglu_1_0_0_Size918X612.jpg

Oyunculuğuna methiyeler düzülesi adamdır. Özellikle 'Nefes: Vatan Sağolsun'da deli yardırmıştır. Kayıp'ta çıkardığı Mehmet karakteri izleyenler için efsane olmuştur. Bu adamın bu kadar geç keşfedilmesi fikrimce TV sektörünün en büyük ayıplarından biridir.

Son düzenleme:
Kayıp'ta mimikleriyle döktüren insandır. Kendisi gibi dizinin de kıymeti bilinmemiştir. Ben diziyi de Mete'yi de geç keşefedenlerdenim.

Muhtemelen ülke gündemiyle birlikte Nefes capslarıyla hatırlayanlar, destekleyenler olacaktır.

Fakat gel gör ki belki de Türkiye'nin oscar düzeyinde ki tek erkek oyuncusudur.
Adamın kötü oynadığı görülmemiş aksine alt rolde oynayıpta o rolü başrol yaptığı görülmüş şeylerdir.

Ayrılsak da beraber'iz de şuan güzel işler yapmaktadır. Tabi bunda yanında Algının olmasınada borçlu olabilir. :D

ÖBGZ'de keşfettiğim oyuncudur. Kayıp ve Gültepe'de de izledim her rolün üstesinden gelebilecek harika bir oyuncu kendisi. Kösem'de de çok iyi işler çıkaracağından şüphem yok. :)

Muhtemelen ülke gündemiyle birlikte Nefes capslarıyla hatırlayanlar, destekleyenler olacaktır.

Fakat gel gör ki belki de Türkiye'nin oscar düzeyinde ki tek erkek oyuncusudur.
Adamın kötü oynadığı görülmemiş aksine alt rolde oynayıpta o rolü başrol yaptığı görülmüş şeylerdir.

Ayrılsak da beraber'iz de şuan güzel işler yapmaktadır. Tabi bunda yanında Algının olmasınada borçlu olabilir. :D
Bana mı laf gelmiş acaba :X Ama doğrudur, Nefes filminden alıntılar pek bir meşhur şuan, ama bu başlığı açma sebebim Kayıp dizisindeki performansıydı. Bugün yayınlanan tekrardaki *patlama sahnesi* oyunculuğu özellikle :) Oscar konusunda hak veriyorum. 40 yaş altı en iyi oyuncudur büyük ihtimal. Haluk Bilginer, Mehmet Özgür, Barış Falay, Mert Fırat gibi oyuncuları da atlamamak lazım :D

Bana mı laf gelmiş acaba :X Ama doğrudur, Nefes filminden alıntılar pek bir meşhur şuan, ama bu başlığı açma sebebim Kayıp dizisindeki performansıydı. Bugün yayınlanan tekrardaki *patlama sahnesi* oyunculuğu özellikle :) Oscar konusunda hak veriyorum. 40 yaş altı en iyi oyuncudur büyük ihtimal. Haluk Bilginer, Mehmet Özgür, Barış Falay, Mert Fırat gibi oyuncuları da atlamamak lazım :D

Kendi yazdığın gibi Kayıp'a bile girip çıkmışsın. :D

Sebebim bu aralar sosyal medyada o filmden capslar paylaşıp, ne adammış felan tarzında gidiyorlarda, burada da çıkacaktır illaki diye peşin peşin yazdım. :D

Edit: Anlaşılmazlıkları gidermek için yazayım, o filmde süperdi, fakat oradan buradan görenlere lafım.

Son düzenleme:
1-engin hepileri 2-mete horozoğlu 3-ilker aksum
3'ünden de iyi isimler (sayısı az tabi) olsa da 3ü de hakettikleri yerde değiller bence:)

ÖBGZK, Kayıp ve Benim Adım Gültepe'de çok başarılı olan, hak ettiği değeri görmediğini düşündüğüm yetenekli oyuncu. :)