Mesut Yar'dan Yalan Haberlere Son Nokta

İlk satılan dizi 1001 geceydi ve başarılı görüldü. Halit'in yeni işini alak demişlerdir
Ayrıca konuyu sen getirdin MY'ye Şehrazat roluyle
şehrazat my de bir karakter mi

ayrıca binbir gece latin amerikaya satıldı şiliye my abdye ülkeler arası uçurum var

Yazıyı bende okudum bugün 85 bini Kenan İmirzalıoğlu alıyor çok belli Özcan Deniz'de 85 bin tl alacakmış onun dışında ünlü başrol oyuncularının kazandığı en yüksek ücret 60 bin tl imiş

haberi gündüz gazetede okudum @sürgünüm ü görünce karadayı çağrışım yaptı aklımda kalanı açtım

piyasada halit ergenç yok erkan petekkaya yok meryem yok beren saat yok nurgül yeşilçay yok murat yıldırım yok seneye rakamları ali eyüboğlu ya da mesut yar açıklar yine

Nurgül Yeşilçay için 140 bin tl alacağı konuşuluyor ama o ücretin %50'den fazlasını düşürsün medya gerçek ücret o demiş Mesut Yar

Ayrıca Farah Zeynep'in 50 bin tl aldığını nereden çıkardın bir çok kaynakta 25 veya 30 bin tl olarak görünüyor
60 bin tl'yide Tuba Büyüküstün,Engin Akyürek ve Bergüzar Korel kazanıyordur

Bak gene beni konuya dönderdin

Halit'te 2013-2014 sezonunda vardı Kenan'da. Bu açıklanan fiyat yeni sezon fiyatı değildir heralde??? Hem seneye de Kenan olmayacak

Aksi ispat edilene kadar en yüksek rakamı Kenan İmirzalıoğlu alıyor nokta.

Aksi ispat edilene kadar en yüksek rakamı Kenan İmirzalıoğlu alıyor nokta.
mesut yar açık açık isim vermemiş nokta.

Bak gene beni konuya dönderdin

Halit'te 2013-2014 sezonunda vardı Kenan'da. Bu açıklanan fiyat yeni sezon fiyatı değildir heralde??? Hem seneye de Kenan olmayacak
şu an demiş mesut yar şu an kimler varsa onların içinden bunlar ayrıca ali eyüboğlu
ya da sina koloğlu
kenan-kıvanç-halit aynı alıyor demişti

60 bin tl yi kimin aldığını söylememiş bilemem
farah 50 bin alaıyor haberleri dizininin başında çıktı dizi çok iyi gitmiyyor düşürmesi muhtemel

Valla dizinin başında çıkan haberlerde de hep 25 bin tl olarak okumuştum ben 50 bini senden duydum
85 bin tl'yide kimin aldığını söylememiş ama tahmin etmek çok kolay 60 bin tl içinse en isimli oyuncular demiş çıkan haberler ekranda olan isimleri göz önünde bulundurduğumuzda Tuba,Bergüzar ve Engin'in 60 bin tl kazandığını söylemek yalan olmaz

valla reytinge bakarsak ece uslu-yavuz bingöl alıyordur isimli oyuncular da ayrıca

farah ın haberi kıvançla birlikte çıkmıştı

şu an demiş mesut yar şu an kimler varsa onların içinden bunlar ayrıca ali eyüboğlu
ya da sina koloğlu
kenan-kıvanç-halit aynı alıyor demişti

Son nokta demişssin ve haberde tek kişi olarak bahsedilmiş
Kenan-Kıvanç-Halit bir olsaydı "2 -3 isim" derdi heralde?

Son nokta demişssin ve haberde tek kişi olarak bahsedilmiş
Kenan-Kıvanç-Halit bir olsaydı "2 -3 isim" derdi heralde?
kıvanç ücreti düşürdü dizi 3-4 alınca halit ergenç in de şu an dizisi yok
şu anda dizisi olan yapımcılarla görüşmüş

Bergüzar'in ne reytingi varmış Kenan'ın reytingi o.
Yoksa Bitmeyen Şarkı'da gördük. Tuba'ya gelince sıradan bir senaryoya sahip Gönülçelen'i 2 sezon sırtında taşıdı.
Kenanin en buyuk hayraniyim ama yinede haksizlik yapmayalim .Berguzar Bitmeyen sarkida o vasat senaryoya ragmen 32 bolum surdu ve bazen 1,2 de oldu dizi.Binbirgece basarisi ve yurt disinda ozellikle Balkanlarda sevilmesinide unutmayalim.

Kenan reytingli oyuncu ama dedikleri gibi Karadayi 1 bolum cok dusuk reytingler geldi oysa Berguzar sahnesi cok azdi ve ikilinin karsilikli sahneleri arttikca reytingler geldi.Dogruya dogru

Tuba ile Berguzari kiyaslaniyorum cunku ikiside basarili ama Tubaya arap ulkelerinde cok sevildigi icin daha on planda oysa Berguzar Balkanlarda muthis seviliyor

tuba altın kelebeği alsın öyle kıyasla zaten