Popüler isimler olsa Kıvanç,Serenay,Farah,Kerem Bursin,Hande Doğandemir isimleri de olurdu ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu çok mu popüler bir isim?Tüm popüler isimleri koymuş inandırıcılık 0.
Ama o benim kendi fikrim.Popüler isimler olsa Kıvanç,Serenay,Farah,Kerem Bursin,Hande Doğandemir isimleri de olurdu ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu çok mu popüler bir isim?
Çok doğru bir liste olmuş bence![]()
Mesut Yar Tv köşesi yazıyor ve her diziyi izliyordurAma o benim kendi fikrim.Sonuçta top 5 listesi kurmuş o da kesin izlediği dizilerdir.
![]()
Berguzar bu sene Karadayida cok basariliydi.Ik sezon bazi aksiklikleri vardir ama bu sezon benden tam not aldi ozellikle kardesinin olumunde feryadi tukurpediciydibargüzar,yeşim,ahmet ve sarp isimlerine katılmıyorum...
kenan neyse de necoKenan 1. değilse ve Necati Şaşmaz listede yoksa o liste balon listedir[emoji2]
objektif düşüncepardon siz bence yazdiniz yani subyektiv dusunceniz o zaman tamamdir
Turkiyede Kenanin uzerine oyuncu yok bu da benim obyektiv dusuncem ..Kimse eline su dokemez
Elbet daha çok sevdiği diziler vardır.Mesut Yar Tv köşesi yazıyor ve her diziyi izliyordur![]()
hadi ordann eskidi bunlar