Ya bitemez, daha doğru dürüst YağHaz olmadı ki.
Ya bitemez, daha doğru dürüst YağHaz olmadı ki.
Yağhaz falan bilmem xemrexxx moruk Faziletini paylaşıp duruyordu sürekli başkada bir eşy bilmiyorum diziyle alakalıYa bitemez, daha doğru dürüst YağHaz olmadı ki.
İzlemesen bilmeyeceksin tabii. Hemen başla ki öğrenebilesin.Yağhaz falan bilmem xemrexxx moruk Faziletini paylaşıp duruyordu sürekli başkada bir eşy bilmiyorum diziyle alakalı
Aaa Emre sayesinde izlemiş kadar oluyoruz zaten ayollİzlemesen bilmeyeceksin tabii. Hemen başla ki öğrenebilesin.
E o zaman dirilişle edhoyu da izlemene gerek yok, fragmanlardan izlemiş gibi oluyorsun zaten.Aaa Emre sayesinde izlemiş kadar oluyoruz zaten ayoll
Ne güzel, o iç karartıcı dizilerin arasında Emre sayesinde görsel şölene kavuşuyorsun işte. Teşekkür et @xemrexxx 'ye.
Aşk Yenideni izliyormuydun bilmiyorum Gergedan diye bir kadını günlük paylaşıp duruyordu bittide kurtuldukNe güzel, o iç karartıcı dizilerin arasında Emre sayesinde görsel şölene kavuşuyorsun işte. Teşekkür et @xemrexxx 'ye.
Aşk Yeniden mi, ilk kez duyuyorum.Aşk Yenideni izliyormuydun bilmiyorum Gergedan diye bir kadını günlük paylaşıp duruyordu bittide kurtulduk
Aaa o ecünnü dizisini nasıl kaçırdın orda da Özge oynuyorduAşk Yeniden mi, ilk kez duyuyorum.
O benlik değildi. Sevmem ben kiralık aşk tarzı dizileriAaa o ecünnü dizisini nasıl kaçırdın orda da Özge oynuyordu
1.Dakıkadan şu sahneye bir bak şu kadını Emre paylaşıp duruyordu her Allahın günüO benlik değildi. Sevmem ben kiralık aşk tarzı dizileri
Kaliteden yanayız, her önümüze geleni devam ettirmiyoruz.
Baharın gelmesiyle iyice düştüReytingleri en iyi olan ecünnü dizilerindendi aslında
Kanal D bu özelliğini seviyorum aslındaKaliteden yanayız, her önümüze geleni devam ettirmiyoruz.
Aaa sıralama oalrak 2.falan oluyordu ama bitmesi iyidir bir ecünnü başından kurtulduk sıra Esma Sultan daBaharın gelmesiyle iyice düştü
Bende bitmesi taraftarıyım iki dizinin de senaryo sıkmaya başlıyor belli yerden sonraAaa sıralama oalrak 2.falan oluyordu ama bitmesi iyidir bir ecünnü başından kurtulduk sıra Esma Sultan da
@xemrexxx in ecünnü tek tek bitsin bakalım daha ne videoalrı paylaşacakBende bitmesi taraftarıyım iki dizinin de senaryo sıkmaya başlıyor belli yerden sonraBeni kızdıramazsın
O paylaşacak bişeyler bulur merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?