Mesut Yar Yazdı! Hangi Diziler Yeni Sezonda Devam Edecek?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, bugünkü yazısında gelecek sezonda da devam edecek dizileri açıkladı.

Buna göre yeni sezonda görmeye devam edeceğimiz yapımlar:
  • Kanal D: Arka Sokaklar, İnsanlık Suçu
  • Star TV: Söz, Ufak Tefek Cinayetler, Avlu, İstanbullu Gelin, Jet Sosyete
  • FOX: Yasak Elma, Kadın, Bizim Hikaye, Savaşçı
  • ATV: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sen Anlat Karadeniz, Aşk ve Mavi, Cennet'in Gözyaşları
  • Show TV: Çukur, Yeni Gelin
  • TRT 1: Diriliş: Ertuğrul, Kalk Gidelim, Payitaht: Abdülhamid
Yazının tamamı için: posta.com.tr/yeni-sezona-kimler-vize-aldi-mesut-yar-yazisi-1413688

Ufak tefek cinayetlere sevİndim. 2.sezonu kesinlikle hak ediyor zaten

İnsanlık Suçu için emin mi? 3 falan alıyor dizi. Sezon finali adı ile final yapacaktır kesin.

UTC heralde 2-ci sezonda cinayet sonrası durumları falan işlerler. Ama dizi reyting alamaz, aşırı bozmuş bir iş durumunda şu an.

Söz ve İstanbullu Gelin içi neden israr ediyorlar. İG zaten konu fazla yok, uzatmalara giderler ve saçma bir hal alır. Söz ise gelecek sezon çöker.

Mesut Yar'ın lafına pek güven olmaz

Cennet'in Gözyaşları kanalını çok iyi sırtladı ve en önemli sırlar ortaya çıktı. Devam edeceğini sanmıyorum.
Nerden baksak tüm yapımlar en az 5-6 bölüm var tatilere oyüzden listedeki bir kaç dizinin biteceğini düşünüyorum.

Cennet'in Gözyaşları dibe vurdu, İnsanlık Suçu 2 reyting alıyor. Bunlar devam etmez.

- UTC nasıl devam eder ya ? Eğer totalde 3'e düşerse UTC nin sonuda Cesur ve Güzel gibi olur.Ayrıca yeni sezonda 12-13'leri göremez.
- Jet Sosyete totalde zayıf ama AB'si iyi devam eder ve gelecek sezon toparlar.
- İnsanlık Suçu ise bence yeni sezonda Fazilet'in yokluğunda yükselebilir.
- Aşk ve Mavi bence tadında kalmalı dicem de tadı kalmadı...

İnsanlık Suçu büyük ihtimalle yaz boyu gider. Sezon sonunda da bitirirler.

Söz gereksiz yere uzatılıyor. Yeni sezonda 13 bölüm yayınlanıp biter.

UTC acaba neden yeni sezon onayı aldı merak ediyorum. Konu zaten tıkandı. Sezon sonuna bölüm yetecek diye konuyu uzatıp durdular zaten. Söz gibi o da yeni sezonda 13 bölümü anca görür.

SAK bu sezon damdan düştü ancak yeri de görebilir seneye. Konusu artık ilgi çekmiyor. Dizi neredeyse acıtasyon yaparak ilerliyor.

Çukur eğer böyle giderse yeni sezon felan yapmasın. Güzel giden bir dizinin içine ettiler neredeyse. Bir an önce gereken hamleler yapılmalı.

Diriliş'i takip etmediğimden soruyorum. Bu dizi ne zaman bitecek?

Köşe yazarlığı bu mu şimdi..
Yarısı final yapar yazdıklarının.