Kemalımda intikamını alıyor tabiGeçen haftanın en çok güldüren sahnesi
Tüküreyim Kemaline pis sapıkKemalımda intikamını alıyor tabi
HAHAH adamda inanılmaz bir mimik kontrolu var ayoll özellikle şaşkın hallerini üst düzey yapıyorTüküreyim Kemaline pis sapık
Kaç yıllık tiyatrocu olsun o kadar.HAHAH adamda inanılmaz bir mimik kontrolu var ayoll özellikle şaşkın hallerini üst düzey yapıyor
Niye olmamış attın .ssEfsane sahneydi.Kemal olmasa kime gülecez bilemiyorum.
her kelimeyle adamı ezim ezim ezmişsin, daha ne olsun.Niye olmamış attın .ss
Saf burada övdüm ben adamıher kelimeyle adamı ezim ezim ezmişsin, daha ne olsun.
''Kaç yıllık tiyatrocu olsun o kadar''
''Kaç yıllık ...... olsun o kadar''.Adamın yaptığını çok sıradan bir hale getirmişsin.Saf burada övdüm ben adamı
Algı meselesi .ss''Kaç yıllık ...... olsun o kadar''.Adamın yaptığını çok sıradan bir hale getirmişsin.
''Evet , yetenekli'' vb cümleler sarfetseydin , onaylasaydın Çiğdemi , harika atardım.Algı meselesi .ss
Ben yeteneksiz demedim ki Zaten sapık rolüne cuk oturmuş''Evet , yetenekli'' vb cümleler sarfetseydin , onaylasaydın Çiğdemi , harika atardım.
ayyy özellikle son haftalar dramın tozu çok yüksekti şu nerimanın kızı yüzünden feride sahneleride artık komik değil feride toprak sahnelerine yerleştirmişler nerimanın kızını oranın komikliğide bozulmuş kemalim bu bölümde ilaç gibi geldi vllaEfsane sahneydi.Kemal olmasa kime gülecez bilemiyorum.