Haberde duydum.Bu konuyu nere acacağımıda bilemedim spormu burasımı diye?Adam zengin, normal
Haberde duydum.Bu konuyu nere acacağımıda bilemedim spormu burasımı diye?Adam zengin, normal
@xdragxx ve @DarkLegenD çok dillendiriyordu. O da mı katıldı aralarına 😱@Maskeli Fedai'nin dediğine göre en zengin sizmişsiniz Dosi hanım...
Zenginsin ki.
Az yazı olduğu için buraya uygun hem goygoy yapılır burdaHaberde duydum.Bu konuyu nere acacağımıda bilemedim spormu burasımı diye?
Bayramlarda 10 euro at bariEvet...
Yani evler araba katlar yatlar arsalar zenginlikse evet öyleyim
10 Euro nasıl ulaştırayımBayramlarda 10 euro at bari
@Maskeli Fedai'nin dediğine göre en zengin sizmişsiniz Dosi hanım...
Dünyanın parası var kendisinde..
Kanalınız bile var Dosi hanım...Yani evler araba katlar yatlar arsalar zenginlikse evet öyleyim
Maşallah deyin.Kanalınız bile var Dosi hanım...
Dünyanın parası var kendisinde..
Güzel o zaman .Futbol sever üyeler bura geldi hemen.Az yazı olduğu için buraya uygun hem goygoy yapılır burda
Saçını satanlarda varmışzamanında bir haber sitesinde ünlü bir sanatçının dışkısının bilmem kaç bin dolara satıldığını gördüm. Bu başlık aklıma onu getirdi
tamam sanatçılar kendi hayranlarını küçük düşürmeyi göze alıp kendi vücutlarının ürettikleri her şeyi satma derdinleler. Ya bir de insanlar bunlara gerçekten para veriyorlar ben buna şaşırıyorumSaçını satanlarda varmış
Iyy hadi keçilerini kaçırdın ondan gözyaşı alırsın da onu da almazsınzamanında bir haber sitesinde ünlü bir sanatçının dışkısının bilmem kaç bin dolara satıldığını gördüm. Bu başlık aklıma onu getirdi
Allah akıl fikir versin n diyem .Para boşu boşuna .tamam sanatçılar kendi hayranlarını küçük düşürmeyi göze alıp kendi vücutlarının ürettikleri her şeyi satma derdinleler. Ya bir de insanlar bunlara gerçekten para veriyorlar ben buna şaşırıyorum
Yalan, ben paramı böyle saçma şeylerde değerlendirmem...
Mühendisiz, çat pat geçiniyoruz be neremiz zengin...Adam zengin, normal
Mühendisler iyi kazanıyorYalan, ben paramı böyle saçma şeylerde değerlendirmem...
------
Mühendisiz, çat pat geçiniyoruz be neremiz zengin...
In Turkey, NO they don't...Mühendisler iyi kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?