Oha lo sana.MERYEM BI YILDIR ALMANYADA .BIRAZ MAGAZIN OKU.BI KAFANI KALDIRDA KVPDEN FARKLI SEYLERE BAKmeryem muhteşem yüyılda oynamıyormu nasıl ara veriyor bu akşamda var yeni bölüm
Oha lo sana.MERYEM BI YILDIR ALMANYADA .BIRAZ MAGAZIN OKU.BI KAFANI KALDIRDA KVPDEN FARKLI SEYLERE BAKmeryem muhteşem yüyılda oynamıyormu nasıl ara veriyor bu akşamda var yeni bölüm
ne bağrıyorsun beeOha lo sana.MERYEM BI YILDIR ALMANYADA .BIRAZ MAGAZIN OKU.BI KAFANI KALDIRDA KVPDEN FARKLI SEYLERE BAK
Haber falandami izlemiyon ?? gazatedemi okumuyonne bağrıyorsun beeben 2-3 dizi hariç tv seyretmiyorumki nerden bileyim 😵😵
haberden kastın ana haber falansa çok canım sıkılıyor izlemiyorum 🙄🙄Haber falandami izlemiyon ?? gazatedemi okumuyon
Serenay Sarıkayayı seviyorum iyi oyuncu ama Meryem onu 3 e 4 e katlar.
Meryem daha sempatik daha içten...Neyse meryemi de çocuk reklamında görücez galiba 1 buçuk yada 2 milyona anlaşmış
Haksız mıyım aslında daha fazla oranlar yazardım da tepki alırdım forumdakilerden(ama Meryem onu 3 e 4 e katlar.)
bu kısım muhteşem olmuş)
Haksız mıyım aslında daha fazla oranlar yazardım da tepki alırdım forumdakilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?