Meryem'in Kanalı Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Meryem'in Kanalı Belli Oldu!

C4PGPaUXUAAB2DJ-1024x683-1024x683.jpg

Yayın hayatını sürdüren Bodrum Masalı'nın yapımcı şirketi TMC Film'in yeni dizisi kod adı Meryem'in kanalı belli oldu.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Serenay Aktaş, Açelya Topaloğlu, Cemal Toktaş ve Türkü Turan'ın (konuk oyuncu) yer aldığı; yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği; 'Secret' isimli Kore dizisinden ekranlara uyarlanan yapım, Atv'de seyircisiyle buluşacak.

Kod adı Meryem, yakında Atv'de başlıyor!
Orijinal formatta oku

Abi Serenay ne ya. İzleyisim var aslında genç isimler çok iyi ama Serenay olunca uzaklaşıyorum.

TMC survivor kadrosuna takılı kalmiş. Hilmicem'den sonra Serenay mı?:A

ismi meryoşu çağrıştırıyor ve uzak doğudan aldığımız dramlar kalitelide çıkıyor ama burdaki kadro zayıfmı nedir başoğlan tam fiyasko birde @sürgünüm dizideki konuyu anlatmamış herzamanki gibi :)

TMC survivor kadrosuna takılı kalmiş. Hilmicem'den sonra Serenay mı?:A
yalnız hilmicem transferi iyi olmuş yetenekli çıktı antipatik biri değil en azından,
serenay ise yeteneksiz çıksa bile kabul yani :)

ismi meryoşu çağrıştırıyor ve uzak doğudan aldığımız dramlar kalitelide çıkıyor ama burdaki kadro zayıfmı nedir başoğlan tam fiyasko birde @sürgünüm dizideki konuyu anlatmamış herzamanki gibi :)

yalnız hilmicem transferi iyi olmuş yetenekli çıktı antipatik biri değil en azından,
serenay ise yeteneksiz çıksa bile kabul yani :)
Bilmem hilmi bana kadıntı geliyor. Hödö hödö konuşmlar filan. Hiç normal konuştugunu görmeeim:X

Bilmem hilmi bana kadıntı geliyor. Hödö hödö konuşmlar filan. Hiç normal konuştugunu görmeeim:X
bu vatandaşı ilk defa bodrum masalında gördüm o açıdan evveli hakkında hiçbir fikrim yok bodrum masalındaki rolü ise bence çok başarılı :) eskiden sıvamışsa ortalığı bilemem :)

bu vatandaşı ilk defa bodrum masalında gördüm o açıdan evveli hakkında hiçbir fikrim yok bodrum masalındaki rolü ise bence çok başarılı :) eskiden sıvamışsa ortalığı bilemem :)
Myde oymamişti. İzlrmediysen orda bile @xemrexxx etiketlerle gözune sokmuştur illa:F

Myde oymamişti. İzlrmediysen orda bile @xemrexxx etiketlerle gözune sokmuştur illa:F
MY de ve çalıkuşunda oynamış ama ikisindede ben bıraktıktan sonra oynamışs anırım ben rastlamadım :)
my nin son sezonunda gelmiştir menopozlu dönemde
çalıkuşununda ielrleyen bölümlerinde gelmiştir ben bırakmıştım zaten ilk bölümlerde :)