Meryem Uzerli'ye Yeni Partner İddiası

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,488
Puanı
1,060
Ocak ayında Türkiye'ye yerleşecek olan Meryem Uzerli adayları gündemde. Güzel oyuncunun son olarak Mehmet Günsur ile partner olacağı iddaa edilmişti. Ancak Günsur, Teşhir-i İhtişam sergisinin galasında iddiaları yalanlamıştı.

Şimdi ise Meryem Uzerli'nin İbrahim Çelikkol ile partner olacağı konuşuluyor.İffet,Karadağlar,Pars Narkoterör ve Merhamet dizilerinde başrol oynamış olan İbrahim Çelikkol son olarak Reaksiyon dizisinde yer almıştı.

Dizinin merakla beklendiği Ortadoğu ülkelerinde ise fanların son gözdesi Saruhan Hünel oldu.Uzun süredir ortalıklarda gözükmeyen oyuncunun Uzerli ile partner olması isteniyor.
10408773_656366464480816_7151871318345306769_n.jpg
B3B3qp7CAAA5ycq.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @HachiKo @Nisa @gizem ak @Çiğdem- @denizz19 @cookies @*YıldırıM* @gözlemci @aserat54 @KayıpSehir @Harunnn60

ibrahim çelikkol hahahahha :F:F:F

@xemrexxx kösem sultana tuba meryemin dizisine ibrahim seni kabus gibi bir dönem bekliyor ağız tadıyla dizi izleyemiceksin hahahah :F:F:F

Meryem bu hızla partneri olamadan anne, nine rolleriyle çıkacak karşımıza. :F

ibrahim çelikkol hahahahha :F:F:F

@xemrexxx kösem sultana tuba meryemin dizisine ibrahim seni kabus gibi bir dönem bekliyor ağız tadıyla dizi izleyemiceksin hahahah :F:F:F
neden ki lo nasılsa meryemin dizisinin meryem garantisi var bişi olmaz:X ayrıca timur savcı tubaya teklif götürecek bir adam değil tubanın menajeri çıkartıyordur o haberi

Meryem bu hızla partneri olamadan anne, nine rolleriyle çıkacak karşımıza. :F
sabret şunun şşurasında marta ne kaldı :F

neden ki lo nasılsa meryemin dizisinin meryem garantisi var bişi olmaz:X ayrıca timur savcı tubaya teklif götürecek bir adam değil tubanın menajeri çıkartıyordur o haberi

sabret şunun şşurasında marta ne kaldı :F
ibrahim gelirse meryem falan kalmaz 10 bölümden fazlada sürmez o dizi ben sana söyliyim cnm aynı şekilde diğer taraftan tuba oda olursa o dizide 10 bölümü geçmez senin iki dizindende hemen kurtulucaz :F:F:F

Sabrım tükendi artık. .ss
.ss bnm lafım bir kere .ss

sen niye sabrediyorsun ki dizi için sanki 4 gözle bekliyon da:F

ibrahim gelirse meryem falan kalmaz 10 bölümden fazlada sürmez o dizi ben sana söyliyim cnm aynı şekilde diğer taraftan tuba oda olursa o dizide 10 bölümü geçmez senin iki dizindende hemen kurtulucaz :F:F:F
ayol tubaya teklif falan yok diyorum beni dinle sen :F hadi binde bir ihtimal tubaya teklif gitti tuba kösem oldu diyelim my izleyicisi izlemez o diziyi my izleyicisi kaliteye,oyunculuğa önem verir :X

meryemim 42 bölümlük anlaşma yapmış :bhr: ayrıca dizi türk-arap ortak yapımı araplarda tutsa yeterli :A

Neyse Mehmet'in olmaması iyi olmuş Meryem'in dizisinin fanı olmaktan kurtulduk. :A

.ss bnm lafım bir kere .ss

sen niye sabrediyorsun ki dizi için sanki 4 gözle bekliyon da:F

ayol tubaya teklif falan yok diyorum beni dinle sen :F hadi binde bir ihtimal tubaya teklif gitti tuba kösem oldu diyelim my izleyicisi izlemez o diziyi my izleyicisi kaliteye,oyunculuğa önem verir :X

meryemim 42 bölümlük anlaşma yapmış :bhr: ayrıca dizi türk-arap ortak yapımı araplarda tutsa yeterli :A
bu haberi yapanın şundan haberi yokmu acaba ibrahim uzun bir süre yurt dısında kalıp 1 yıl kadarda dizi işlerine ara vericek :F:F:F

İbrahim Çelikkol mu? Saruhan Hünel mi? İkisinide yakıştıramam Meryem'in yanına.
Mehmet Günsür'den başkası yalan. :)

eylül e ka yolu var demedi deme ))
ekrana teşrif etmesi yeterli :bhr:

bu haberi yapanın şundan haberi yokmu acaba ibrahim uzun bir süre yurt dısında kalıp 1 yıl kadarda dizi işlerine ara vericek :F:F:F
ayol bu işler paraya bakar ibrahime yaparlarsa dolgun bir teklif koşa koşa gelir :F

İbrahim Çelikkol mu? Saruhan Hünel mi? İkisinide yakıştıramam Meryem'in yanına.
Mehmet Günsür'den başkası yalan. :)
bence okan yalabıktan başkası yalan :X totoş @destere de bnm gibi düşüniyi :X zaten eski arkadaş dedi meryem halit ergenç değil mehmet günsur değil geriye okan yalabık,ozan güven ve burak özçivit kaliyi

belli olmaz bu işler belki yardımcı rolde gelir mehmet ileride o yüzden erken konuşma bak konuştun bir haber çıktı meryemci olmuştun :A
Mehmet'in yardımcı rolle geleceği lafına kendin inanıyon mu :A

Neyse belki Beren'imle başrol olur ileride. :Z

Pembeli olan resimde Meryem yaşlı gibi durmuş, hiç beğenmedim.
Umarım iyi bir partner seçerler. Ve benim için en önemlisi dizinin senaryosu nasıl olacak bakalım. Eğer iyi bir senaryo olmazsa, kim oynarsa oynasın tutmaz.

Mehmet'in yardımcı rolle geleceği lafına kendin inanıyon mu :A

Neyse belki Beren'imle başrol olur ileride. :Z
neden olmasın my de yardımcı başşroldü beyaz gelincikte yardımcı başroldü bıçak sırtında da yardımcı sayılır zaten 40 yaşına gelmiş adam:A

ekrana teşrif etmesi yeterli :bhr:

ayol bu işler paraya bakar ibrahime yaparlarsa dolgun bir teklif koşa koşa gelir :F

bence okan yalabıktan başkası yalan :X totoş @destere de bnm gibi düşüniyi :X zaten eski arkadaş dedi meryem halit ergenç değil mehmet günsur değil geriye okan yalabık,ozan güven ve burak özçivit kaliyi
Okan Yalabıyık'ta olirde Burak Özçivit olirse Taksim'e çıkar protesto ederim. @destere'de soyunur. O da sevmez Burak'ı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy