Meryem Uzerli'ye Partner Arayışları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1403285537.jpg

BKM'nin yeni sinema filminde rol almak için anlaşan Meryem Uzerli'ye partner arayışları başladı!

Mayıs ayında çekimlerine Makedonya'da başlanacak olan aşk filminde Meryem Uzerli'ye eşlik edecek isim henüz belirlenemedi. Filmin hazırlıklarını büyük titizlikle sürdüren BKM ekibi, güzel oyuncuya eşlik edecek partner arayışına da hız verdi.

Uzerli, bu filmin ardından 03 Prodiksiyon imzalı Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan yeni dizisi için Murat Yıldırım'la kamera karşısına geçecek.

Film hakkında tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

BKM ve Meryem Uzerli birlikte düşünülünce biraz ilginç olsa da bekliyoruz bakalım. :)

Son düzenleme:
Bu sefer çok uzun sürmeyecek Allah'tan. Çekimler Mayıs ayında başlıyor.
bu kadın hureemin ahını aldı artık düzelmez. 3 milyonu "Ateşledi")) babasız çocuk doğurdu. tükendi gitti, sevgiler de şansı tutmuyor. dizisi erltelenip duruyor senarist bulunamıyor .... ben sayarken içim kötü oldu dahasını saymamyim yeter))))))

bu kadın hureemin ahını aldı artık düzelmez. 3 milyonu "Ateşledi")) babasız çocuk doğurdu. tükendi gitti, sevgiler de şansı tutmuyor. dizisi erltelenip duruyor senarist bulunamıyor .... ben sayarken içim kötü oldu dahasını saymamyim yeter))))))
Nasıl oyanayabilir drama dizisinde şivesi var. Acaba gurbetten gelen bir kadını mı canlandıracak yoksa inandırıcılık problemi yaşar.:)

ivet önümüzdeki yıl meryoşumun yılı olacak :) bu arada bir necocuyla bir tubişci meryoşun oyunculuğunu tartışıyormuş diye duydum ne komedi ama :))) @destere
Evet lo tartışıyorlar inandırıcılıgı olmaz diyorlar ama olur bence :love1: :love1: :love1:
Seneye meryem 2 film bir diziyle geliyor meryeme doyacağız :love1:

Evet lo tartışıyorlar inandırıcılıgı olmaz diyorlar ama olur bence :love1: :love1: :love1:
Seneye meryem 2 film bir diziyle geliyor meryeme doyacağız :love1:
duyan da meryl streep türkçe konuşmuyor diye kötü oyuncu sanacak :)) kendi sesini düzgünce kullanabilsin yeter gerisi teferruat rol bulunur :)