Meryem Uzerli'ye Bir Darbe De Can Ateş'ten Geldi

charming

Kırılgan
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
133
Puanı
164
Meryem Uzerli'ye Bir Darbe De Can Ateş'ten Geldi

Yoğun çalışma şartları nedeniyle psşkolojik rahatsızlık yaşayan ve "tükenmişlik sendromu" teşhisi konulan Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızı Meryem Uzerli'yle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Belirtileri maddi ve manevi doyuma ulaşamama bunun sonucunda mesleğe karşı duyarsızlaşma olan hastalığın sonucu Meryem Uzerli Almanya'da bir kliniğe yatırılmıştı.

İddiaya göre Uzerli'yi sadece yoğun iş temposu bu hale getirmedi. Son darbeyi de Can Ateş'in attığı konuşuluyor. Uzun süredir birlikte olan ve aynı evi paylaşan çiftten Can Ateş, geçen hafta gittiği Bodrum tatili sonrası evi terk etmesi ve ayrılmak istediğini söylemesi Meryem Uzerli'nin psikolojisini daha da bozdu ve bunun üzerine Uzerli yurt dışına gitti.

Yedek sahneler Meryem Uzerli olmadığı için çekilemiyor ve set ekibi ünlü oyuncunun bir an önce dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Meryem daha iyilerine layık bence.

Zaten o adam böyle bir durumda terk ediyorsa ne Meryem'e ne de yaşadıklarına saygısı yok demektir.

Zaten yakışmıyorlardı üzülme Meryem....

Ben de yakıştırmıyordum, bu durumda terk etmesi kötü olmuş gerçekten..

Meryem'in bu duruma düsmesinde ne kadar etken oldu bu adam bilemem ama bardagi tasiran son damla olmus olabilir fikrimce. Kadin zaten tükenmislik sendromundaymis, üstüne ayrilik gelince artik dayananamis olabilir.

Umarim düzelir Meryem Uzerli.. tükenmislik kötü.. dün internet'de bir test cözdüm 'tükendiniz mi?' diye bir 20 soruluk birsey vardi.. bende de baslangic asamasina yakin cikti
Test yabanci oldugu icin linkini vermem mantikli degil 😉

Eğer bu haber doğruysa çok üzüldüm.Can Ateşin yaptığı çok kötü birşey.Ona destek olması gerekirdi.

Bence etkisi vardır.Ama Meryem neden üzülüyorsun,sen bize lazımsın.