Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 14 Kasım 2018 #61 destere' Alıntı: hogatham burda ağzının payını vermiş kertenkeleye Genişletmek için tıkla ... Hhaha evet @serhatt junior @xemrexxx olarak ilerliyor ama onun gibi oklavayı kafasına yiyor
destere' Alıntı: hogatham burda ağzının payını vermiş kertenkeleye Genişletmek için tıkla ... Hhaha evet @serhatt junior @xemrexxx olarak ilerliyor ama onun gibi oklavayı kafasına yiyor
xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 187,206 Reaksiyon puanı 149,661 Puanı 1,061 Konum İstanbul 14 Kasım 2018 #62 Çiğdem-' Alıntı: Hhaha evet @serhatt junior @xemrexxx olarak ilerliyor ama onun gibi oklavayı kafasına yiyor Genişletmek için tıkla ...
Çiğdem-' Alıntı: Hhaha evet @serhatt junior @xemrexxx olarak ilerliyor ama onun gibi oklavayı kafasına yiyor Genişletmek için tıkla ...
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 103,572 Reaksiyon puanı 79,451 Puanı 1,060 14 Kasım 2018 #63 destere' Alıntı: hogatham burda ağzının payını vermiş kertenkeleye Genişletmek için tıkla ... Kuzguna yavrusu şahin görünürmiş sizinki de o hesap
destere' Alıntı: hogatham burda ağzının payını vermiş kertenkeleye Genişletmek için tıkla ... Kuzguna yavrusu şahin görünürmiş sizinki de o hesap
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 103,572 Reaksiyon puanı 79,451 Puanı 1,060 14 Kasım 2018 #64 Çiğdem-' Alıntı: Hhaha evet @serhatt junior @xemrexxx olarak ilerliyor ama onun gibi oklavayı kafasına yiyor Genişletmek için tıkla ... Ben onun değil o benim taklidim olur ancak
Çiğdem-' Alıntı: Hhaha evet @serhatt junior @xemrexxx olarak ilerliyor ama onun gibi oklavayı kafasına yiyor Genişletmek için tıkla ... Ben onun değil o benim taklidim olur ancak
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,610 Reaksiyon puanı 41,329 Puanı 1,059 16 Kasım 2018 #65 serhatt' Alıntı: Kuzguna yavrusu şahin görünürmiş sizinki de o hesap Genişletmek için tıkla ... karğaya yavrusu şahan gibidir derlerdi bunuda şener şenin salako filminde duymuştum sen onu ne ara kuzguna çevirdin kertenkele ? bu durumda senin beğendiğin parlakların hepsi karğa yavrusu, sende karğa oluyorsun demektir
serhatt' Alıntı: Kuzguna yavrusu şahin görünürmiş sizinki de o hesap Genişletmek için tıkla ... karğaya yavrusu şahan gibidir derlerdi bunuda şener şenin salako filminde duymuştum sen onu ne ara kuzguna çevirdin kertenkele ? bu durumda senin beğendiğin parlakların hepsi karğa yavrusu, sende karğa oluyorsun demektir
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 103,572 Reaksiyon puanı 79,451 Puanı 1,060 16 Kasım 2018 #66 destere' Alıntı: karğaya yavrusu şahan gibidir derlerdi bunuda şener şenin salako filminde duymuştum sen onu ne ara kuzguna çevirdin kertenkele ? bu durumda senin beğendiğin parlakların hepsi karğa yavrusu, sende karğa oluyorsun demektir Genişletmek için tıkla ...
destere' Alıntı: karğaya yavrusu şahan gibidir derlerdi bunuda şener şenin salako filminde duymuştum sen onu ne ara kuzguna çevirdin kertenkele ? bu durumda senin beğendiğin parlakların hepsi karğa yavrusu, sende karğa oluyorsun demektir Genişletmek için tıkla ...