Bir cümle içinde en fazla yalanlı rekor kırdın benceniye şaşırdın be yalan mı
Bir cümle içinde en fazla yalanlı rekor kırdın benceniye şaşırdın be yalan mı
Hangisi yalan edepli oluşum mu namuslu oluşum muBir cümle içinde en fazla yalanlı rekor kırdın bence
Allah dışında doğru kelimen yok kiHangisi yalan edepli oluşum mu namuslu oluşum mu
Meryemîn Haremi yada
zor olur
Sen bile şaşırıyorsun artık seçtiği adamlara
bununla kanka ayol neredeyse 3 yıldır foto atıyor bununla
Nasıl 3 yıllık b ee @cookies şimdi oldu demişbununla kanka ayol neredeyse 3 yıldır foto atıyor bununla
Bir Mısırlı sevgilisi vardı ona ne oldu
Gemide de vardı 1 tanede baloda vardı hangi birini sayacazBir Mısırlı sevgilisi vardı ona ne oldu
Birisinin kucağına oturmuştu bak oda var
O Gemideydi sanırım birde arap futbolcu vardıBirisinin kucağına oturmuştu bak oda var
İyi @xemrexxx gibi yaşlı adamlara takmıyorO Gemideydi sanırım birde arap futbolcu vardıBu fotodakıde arap yanı @xemrexxx gibi araplara ilgisi var bu kadınında
Arap kadın , Moruk kadın ve Şişko kadın bu üçünü seviyorİyi @xemrexxx gibi yaşlı adamlara takmıyorEmre de yaşlı kadın takıntısı var ya
Çok gülüyorum şu tespitineArap kadın , Moruk kadın ve Şişko kadın bu üçünü seviyor
Ayrı ayrı beyaz saçlı moruk kadın tutuyor İstanbul dizisi gibi sonra Şişko kadın zaten Aşk Yeniden ve yabancıdan bir dizi vardı adını diyemiyorum karışıkÇok gülüyorum şu tespitine
Çok gülüyorum şu tespitine
@destere nin bebeği hanginizdenAyrı ayrı beyaz saçlı moruk kadın tutuyor İstanbul dizisi gibi sonra Şişko kadın zaten Aşk Yeniden ve yabancıdan bir dizi vardı adını diyemiyorum karışıkArap kadınlıda var bir kaç dizisi@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?