bnm mesajın tarihine bak totoş.ssMine tugayi unuttun
Hem muratla imza atildi diyor ne kivanci ne Burağı
bnm mesajın tarihine bak totoş.ssMine tugayi unuttun
Hem muratla imza atildi diyor ne kivanci ne Burağı
1 ay 2 gün önce olmasi neyi degistirir ? Mine tugay neden yok ordabnm mesajın tarihine bak totoş.ss
Net doğru. Hürriyet'te Cengiz Semercioğlu yazdı. Yalan haber yapmıyor, Star TV müdürü yakın arkadaşı. Söyledikleride bir bir çıktı. Fedai dizisi ertelenecek dedi o da doğru çıktı. Daha neye inanmadın?Ben diğer konudan girdim aynı konu açıldı diye )) ama daha öncede çıktı sanki haberi ve yine net değildi .Dilerim bu sefer doğrudur artık başlasın dizi )))
İnanmadım demeyelimde sürekli değişiyor )) Yoksa diziyi izleyenlerin en başında ben gelirim ))Net doğru. Hürriyet'te Cengiz Semercioğlu yazdı. Yalan haber yapmıyor, Star TV müdürü yakın arkadaşı. Söyledikleride bir bir çıktı. Fedai dizisi ertelenecek dedi o da doğru çıktı. Daha neye inanmadın?
@xemrexxx'in şişirilmiş konularının arasında benim konumda kaynamış anladım. Millet Emre'nin yüzünden doğru konuya da inanmak istemiyor.İnanmadım demeyelimde sürekli değişiyor )) Yoksa diziyi izleyenlerin en başında ben gelirim ))
Fedaiden haberim yok zaten )))
o konuları ben yazmıyorum bnm konularım değil yani ayrıca kaç kere dedim bir konuyu açmam o konuya inandığım anlamına gelmiyor haber değeri varsa konuyu açarım@xemrexxx'in şişirilmiş konularının arasında benim konumda kaynamış anladım. Millet Emre'nin yüzünden doğru konuya da inanmak istemiyor.))
Sadece emre de olsa başka kişilerde açtı sanırımsürekli bir değişim söz konusuydu artık ne haber çıksa inanasım gelmiyordu ))) Ama doğru haber senin ki sanırım ..@xemrexxx'in şişirilmiş konularının arasında benim konumda kaynamış anladım. Millet Emre'nin yüzünden doğru konuya da inanmak istemiyor.)
Yok ne hatası kusuru ayıpsın.Sadece emre de olsa başka kişilerde açtı sanırımsürekli bir değişim söz konusuydu artık ne haber çıksa inanasım gelmiyordu ))) Ama doğru haber senin ki sanırım ..
hatamız kusrumuz olduysa affola abi ))
itirafa for
Ben senin konularına öylesine takılıyorum. Samimi olarak karşı olmadığımı bilmen lazım, sadece takılıyorum. Ama sen ciddi ciddi cevap veriyorsun.itirafa forama senin kışkırtman beyazsoyun my ye laf atması gibi istediğini elde edememenden))
beyazsoy da böyle diyordu ne tesadüfBen senin konularına öylesine takılıyorum. Samimi olarak karşı olmadığımı bilmen lazım, sadece takılıyorum. Ama sen ciddi ciddi cevap veriyorsun.)
Anlamıyorsun dimi ben hiçbir dizinin fanatiği değilim. Sadece sizin gibi dizi kötüleme huyum yok. Hangi dizi olursa olsun fark etmiyor. Bugün Paramparça konusuna neler yazmışım bir daha oku. Hiç kıskanmam gücenmem 'dizi başarısına başarı katıyor' yazdım.beyazsoy da böyle diyordu ne tesadüf)) pazartesi günü kpa ya bitirici vuruşuyapacak konuyu açmayı planlıyorum o zaman hazırlan
Anlamıyorsun dimi ben hiçbir dizinin fanatiği değilim. Sadece sizin gibi dizi kötüleme huyum yok. Hangi dizi olursa olsun fark etmiyor. Bugün Paramparça konusuna neler yazmışım bir daha oku. Hiç kıskanmam gücenmem 'dizi başarısına başarı katıyor' yazdım.
Bugün Karadayı ve Kara Para Aşk yayından kaksa inan bir gün üzülürüm. Hergün 3-4 bölüm yabancı dizi izliyorum. Artık yerli dizi izlemiyorum, Karadayı-Kara Para Aşk bitsin daha da yerli dizi izlemeyeceğim. 40 dakika yabancı dizi reklamsız miss.
uzaktan hi,ç öyle gözükmüyorAnlamıyorsun dimi ben hiçbir dizinin fanatiği değilim. Sadece sizin gibi dizi kötüleme huyum yok. Hangi dizi olursa olsun fark etmiyor. Bugün Paramparça konusuna neler yazmışım bir daha oku. Hiç kıskanmam gücenmem 'dizi başarısına başarı katıyor' yazdım.
Bugün Karadayı ve Kara Para Aşk yayından kaksa inan bir gün üzülürüm. Hergün 3-4 bölüm yabancı dizi izliyorum. Artık yerli dizi izlemiyorum, Karadayı-Kara Para Aşk bitsin daha da yerli dizi izlemeyeceğim. 40 dakika yabancı dizi reklamsız miss.
Bence fanatik olduğun bir dizi var yada bana öyle geliyor hangi dizi diye sorma aklına hangi dizi geliyorsa dediğim o dizidir
Hangisi fanatiği olduğum.uzaktan hi,ç öyle gözükmüyordiziyi geçip yapım şirketini sahiplenmiş gibisin
ayrıca ben de diğer dizileri övüyorum medcezir,afk,karagül kaç tane konu açtım bu bişiyin ispatı değil
Bence fanatik olduğun bir dizi var yada bana öyle geliyor hangi dizi diye sorma aklına hangi dizi geliyorsa dediğim o dizidir
bu arada haber enginin arap fanlarını kahrederken muratın fanları coşmuşHangisi fanatiği olduğum.
Banane yapım şirketinden Poyraz Karayel, Medcezir, Kara Ekmek ve Kurtlar Vadisi de izliyorum.
Kenan İmirzalıoğlu ve Tuba Büyüküstün'ü sevdiğim doğrudur onu inkar edemem.
Racon'u da izleyeceğim.bu arada haber enginin arap fanlarını kahrederken muratın fanları coşmuş
neyi ispat etmeye çalışıyon panpaRacon'u da izleyeceğim.
Beş Kardeş'i de sakın Ay Yapım yapıyor deme. Leyla ile Mecnun'un tek bir bölümünü bile kaçırmadım.
Kurtlar Vadisi bitsin şimdide Kardeş Payı'na geçeceğim kaçırdığım yeride netten izliyorum zaten.
Yav ne ispat edeceğim kimseye hesap verme zorunluluğum mu var.neyi ispat etmeye çalışıyon panpafan-hayran-takipçi her ne dersen de @destere gibi olacak bak intikam da senaryo tırt oldu beren olmasına rağmen bıraktı öyle körü körüne savunup devam etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?