Meryem Uzerli'nin Partneri Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakteriyle gönüllere taht kuran Meryem Uzerli, hatırlanacağı üzere Arap MBC yayıncılık şirketinin Türkiye Temsilcisi 03 Prodüksiyon’la 2015’te Star TV’de ekrana gelecek dizi projesi üstünde anlaşmıştı.

Yapımda Meryem Uzerli’nin partnerinin kim olacağı da merak konusuydu. Güzel oyuncu Almanya'da İhlas Haber Ajansı'na ve Hürriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunmuş yeni dizisinde eski rol arkadaşı ile çalışacağını açıklamıştı. O ismin Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'sı Mehmet Günsür olduğu ortaya çıktı.

Büyük bir titizlilik içerisinde çalışarak her detayı ince eleyip sıkı dokuyan yapım şirketinin dizi için üç ayrı senaryo ekibi oluşturduğu ve Uzerli'in kendisine sunulan 3 senaryo arasından birini tercih yapacağı öğrenildi.

@Bully geçmiş olsun

bu arada mahidevran ve hürremi oğlu Hürrem le de mahinin oğlu fanfinifon

çok iyi oldu çok sevindim bakalım başka kim olacak dizide @xemrexxx agalarinagasisumbulaga ya da kalfalarinkalfasinigarkalfa olsun

Yok artık. 😱
Yine tutmaz dizi.
Sen ve oya doğanın tutmaz dedigı diziler tuttuğu için sorun yok dizi tutmustur

Yok artık. Tutmaz tutmaz diyordum @xemrexxx ama Mehmet Günsür var tutacaktır. Ne şanslı bu Meryem

ahhh mehmetciğim yazık etti kendisine tıpkı engin akyürek gibi en kötü dönemini geçiricek kesinlikle artık şunu kabul etmeliyiz bence partner uyumu olmazsa kimse tek basına diziyi kaldıramıyor mehmet beyin partneri meryem olduğu sürece mehmet bey engin gibi kafasını çok vurucak taşlara duvarlara

Kıskanma kız dizi 10 alacak

çatla meryem parlağı kaptı
avcunu yala

Umarım tutar, Mehmet ile iyi bir ikili olabilirler belki. Benim de aklıma Hayat Yolunda geldi. Mahidevran-Selim aşkından sonra, şimdi de Hürrem-Mustafa çıktı başımıza. Merakla bekliyoruz diziyi de, başarılar...

hayırrrrr bu kadını kimse izlemez mehmet bey hatrına 4-5 hafta 4 reyting alırsa alır sonra 2 reytinge düğşer ve dizi yayından kaldırılır
gq ödül töreninde yılın kadını olan serenayı bile geride bıraktı haberlerde hep yılın kadınını bile geride bıraktı haberleri vardı....
Ayrıca tuba engin uyumunda bence haksızlık ediyorsun yakışıyorlar ama tuba oyunculuk bakımından 0
Ayrıca meryemle tubayı nasıl kıyaslarsın...meryemim denilince akla bir sek.siliği 2. mimikleri 3. sempatisi gelir çatlada patla

Şuan bitiğim. Diziyi izlemeyeceğim çünkü mehmet Günsur oyunculupuna katlanamıyorum. Özürler sana meryerm.

Diziye bir anda kanım ısındı merakla bekliyorum.

Meryem dört ayak üstüne düşmüş Mehmet Günsür faktörüyle her türlü tutacaktır dizi.

çatla meryem parlağı kaptı
avcunu yala
hahah tam beklediğim ikili geldi vlla hoşgeldiniz bundan sonra geç kalmayın lütfen