Meryem Uzerli'nin 'Lara' Hassasiyeti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
En son Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterini canlandıran ve ardından hamile olması sebebiyle diziyi yarım bırakan Meryem Uzerli'ye bebeğiyle birlikte reklam filminde oynaması için teklif yağıyor.​

Kızı Lara'nın yüzünü şimdiye dek hiç göstermemesi reklam firmalarının da dikkatini çekmiş olacak ki, kamera karşısına geçmesi için birçok astronomik teklif almaya başladı.

İşte Meryem Uzerli'nin açıklamaları şöyle;
‘Çocuğumu bu kadar küçükken reklama alet etmek istemiyorum. Ayrıca nazar değmesinden de çok korkuyorum. O yüzden bir süre daha kimse kızımın yüzünü kimse göremeyecek’ dediği öğrenildi.

BooQ4mRIYAEtc9Q.jpg

Evet çok doğru demiş.Ama bebeğin yüzünü hayranları çok merak ediyor bakalım ne zaman yüzünü göreceğiz. :)

Medyadan düşmemek için ne çok bebek haberi çıkıyor. Ilginç.
Emre sağolsun medyadan düştüğü mü var? Kadın öksürse haberini yapıyor. Bulanmış artık. :kiki:
melun ittfikaı hemen toplaşmış burada .ss sultanıma laf edenin izlediği dizi erken final yapsın, ayak küçük parmağı kapıya çarpsın,evlerine ateşler yağsın,yansın kavrulsun oh olsun beter olsun .ss

melun ittfikaı hemen toplaşmış burada .ss sultanıma laf edenin izlediği dizi erken final yapsın, ayak küçük parmağı kapıya çarpsın,evlerine ateşler yağsın,yansın kavrulsun oh olsun beter olsun .ss
Ben kötü bir şey mi dedim? :T:

PIRANHA BUSINESS TAB 7.0 ZEUS WHITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi