Meryem Uzerli'nin Dizisinin Çekilmeme Sebebi!

en alttan en üst seeviyeye çıkar
ayrıca haberleri ben yazmiyim paylaşiyim kendi haberlerimi yalanlamıyom yani

b reytingle kpa nın 3.seezonu olma ihtimalinden daha yüksek bi ihtimal
Öykü geldi sanaryo değişiyor. Bundan böyle aşk, kıskançlıkla birlikte reytingler toparlanacaktır. Polisiye olaylar izleyiciyi sıkmıştı. Herkes aşk izlemek istiyor.

Öykü geldi sanaryo değişiyor. Bundan böyle aşk, kıskançlıkla birlikte reytingler toparlanacaktır. Polisiye olaylar izleyiciyi sıkmıştı. Herkes aşk izlemek istiyor.
öykü bile kurtaramaz bu saatten sonra
diriliş geldi,kanal d yeni dizi koyacak,güzel köylü var

En zirveye ulaştığı dizi FGSN.
meryemle onu bilee geçecek
zaten haber olma-yurtdışı başarısı ve ödül toplamada kesin geçer
reytingi de tns ye bağlı

Kesin geçer kesin. Türkiye'nin starı ile oynadı o dizide. Hiç geçebilecğeini sanmıyorum.

Birkez de önyargılarından sıyrılarak bak rica edicem.

Bu diziyi izleyen herkesin ortak fikri bu sonu gelmez dava ve olaylardan sıkıldı.

Öykü'nün gelmesinede herkes o yüzden sevinçli. Eskiden şey diyordum Tuba'yı kıskandırcak kıza snir olurum diyordum. Hayır öyle olmayacak. Dizi daha izlenir hale gelecek. Tuba'da varsın kıskansın. Nasıl olsa Engin tekrar onun olacak.

ön yargıyla alakası yok dizinin yarısı zaten elif-ömer aşkıydı izlense o zaman izlenirdi aksine dizi düştü

türk halkıartık tubişin rollerini benimsemiyor ya da tuba yanlış roller seçiyi dizinin işi zor artık ancak reytingli bir isim gelire kurtulur o da zor kimse 3-4 reytinglik işe gelmez

Beren'de istiyor ama halkın sevgisini düşünerek bence bir dizi tehir edebilir Beroşum.
belli olmaz bu işler
her şey kenanın performansına bağlı

Şuan için konuşuyoruz zaten Star belli.

Çarşamba geceleri millet 4 yıldır ağır diziye alışmış Diriliş'te Muhteşem'in yerini doldurdu. Ama unutmamalı Muhteşem varkenede Kara Para Aşk 5-6 reyting alıyordu. Hayat Yolunda'nın yerine gelecek olan Poyraz Karayel'in hem tutacağı ne malum. İzleyici Kanal D'ye tepkili ben dizilerinin kolay kolay yüksek reytingler alacağını sanmıyorum (Çok iddialı bir iş çıkmadığı müddetçe)

ortada rakip yokken 4 alıyordu dizi
(güzel köylü bir totalde etkili) şimdi diriliş geldi dizi ab de düşer ama total-abc1 fazla düşeceini sanmıyom, kanal d nin yni dizisi en kötü 3 alır hayat yolunda 3.5 alıyor

my varken kpa yeni başlamıştı pis yedili ve dikmen varidi iki komedi iki drama drama isteyen kpa ya gitti alteernatifler gelince kpa da düştü tabi dizide uyum olmaması senaryonun düzgün olmaması da etkili

Kara Para Aşk mı ortada rakip yokken 4 alıyordu orayı anlamadım. Bu dizi Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında başlayıp tuttu hatırlatırım. Şimdi elini vicdanına koy Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında kaç tane dizi yayından kaldırıldı?

tek rakip güzel köylü o da totalde kpa o zaman 3-4 aliyidi

my karşısında yine kaldırılırdı nilü bulunduktan sonra senanryosu göçtü zaten çok düşmüştü sezon finaline doğru
dediğim gibi atv de olmasına dua etsin kanal d de olsan çoktan bitmişti

Meryem villa tutsun parasını yapımcı ödesin. Meryem Almanya'ya gitmek istesin parasını yapımcı ödesin. Oh valla ne beleş yaşam bu bir de dizi Eylül'de başlayacak 9 ay kafası rahat hayatını yaşar sonra da tekmeyi basar