Meryem Uzerli'nin Dizisinin Çekilmeme Sebebi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Bugün gazetesinin deneyimli magazin yazarı Bilal Özcan, Yapımcılığını 03 Prodiksiyon'un üstlendiği yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan biraderlerlerin oturacağı, başrolünde ise Meryem Uzerli'nin yer alacağı dizinin çekilmeme sebebini köşesine taşımış.

Usta gazeteci yapım şirketinin içine sinmemesi, partner konusundaki kararsızlıkların bahane olduğunu yazdı. Asıl sorunun Meryem Uzerli'nin tam da büyük bir aşk hikayesini anlatan diziye başlarken, gerçek hayatta yeni bir aşka yelken açmasını gösterdi.

Özcan, yazısını şöyle sürdürdü:

Çok enteresanmış ama son kısmı güzel. Diziler zaten tutmuyor, kadının kitleside yok riske girmeyelim.
Güzel tespit.

İyi bir tespit olmuş. Mesela GB'nin reytingleri de bu yüzden düşmüş ve hemen finale gitmişti. Bu mesele de dizi için sağlıksız olabilirdi. Hayırlısı diyelim...

ayolll bunun açılımı meryem kendisine güvenemiyor ben aylardır söylüyorum bunu 🙂🙂
meryem tek basına bir dizi kaldıramayacağını çok iyi biliyor meryeme 3 şey lazım bence
1 çok ünlü hayran kitlesi sağlam olan bir erkek başrol oyuncusu ve meryem kimseyi kandıramadı tabikide

2- çok güçlü bir senaryo lazım ama meryeme gelen senaryolar çok sıradan ve beğenilmemişte
3- çok güçlü bir yan oyuncu kadrosu lazım diziyi braz taşıyabilmek adına ama onuda sağlayamadılar
bunlar olmayıncada meryem kaçıp gitti bence hahahah çünkü bunlar olmadan sadece kendi kitlesiyle bir diziyi kaldıramayacağını meryem çok iyi biliyor kendisine güveni 0 bu kadının

Çok enteresanmış ama son kısmı güzel. Diziler zaten tutmuyor, kadının kitleside yok riske girmeyelim.
Güzel tespit.
ay melunlar gelmiş yine
erkek oyuncu bulunamadı diyee ertelendi işte altında başka bişi aramaya gerek yok
ayrıca meryemin kendisi reyting makinesi başkasına gerek yok

bilal özcan forumumuzdaki bir kişiye benziyor arada ünlülerin üzerine elem keder kusup kayboluyor

Puahaha.
Elem kedermiş. Meryem dizi iptal olunca magazin gündemine yöneldi bence.
Sevgili olayı böyle ama dizinin bu yıl iptal oluşu dediğin gibi partnersizlikten.

Kendi görüşünü yazmış adam.Ama partner bulunamıyordu meryem uzerliye
partner yok yardımcı oyuncular yok dizi ocakta mı başlayacak zaten geldik aralığın sonuna
Yazarın yorumuna katılmıyorum ben

bende aynı şeyi söylüyorum cnm baktı kimseyi kandıramadı kaçıp gitti hahha

iptal kelimesinin anlamını biliyon mu totoş sokak sanati

benc herkes meryemle oynamak için kuyruk oldu seçim yapamadılar eylüle kaldı çiğdem

Nasıl bilmiyorum işte bu yıl için olmayacak yani iptal oldu bu yılda.
Neyse seneyede bir aksilik çıkar.

Hıımmm kesin öyle.
Mehmet reddetti, Kıvanç reddetti kuyruktakiler senin zihninde sadece.

Nasıl bilmiyorum işte bu yıl için olmayacak yani iptal oldu bu yılda.
Neyse seneyede bir aksilik çıkar.

Hıımmm kesin öyle.
Mehmet reddetti, Kıvanç reddetti kuyruktakiler senin zihninde sadece.
elem kedere for kadının dizisi başlamadan basının gözdesi oldu o ka ülkeye satıldı sırf meryem var diye
mehmet günsur zaten aday değildi çocuklarımın eğitimi içini talyada kalıcam dedi adam my den ayrılırken; kıvanç ay yapımı seçmiş kendi hata etmiş nur bozarı bile başrol yapıyor ay yapım
diğerlerinin çoğu zaten yalan haberdi halit ergenç falan

Konuların hepsini sen açtın sayılır.

Konuların hepsini sen açtın sayılır.
olabilir hangilerinin gerçek olabileceğini konularda söyledim

ayrıca iptal kelimesinin anlamını hepimiz biliyoz yabancı dizilerden
iptal olunca bir daha yayınlanmıyorlar meryemin dizisi ertelendi sadece

nedeni de belli engin akyürek in boş çıkmasını bekliyileer

Engin'in boşa çıkmasını çok beklersin.

Kendi konularını yalanlayarak ilke imza attın.
Engin bence Meryem'i kabul etmez.:a Adam Beren'den Tuba'ya Tuba'dan meryem'e.
Ama olursa olsun diziyi kesin izlemem.

Kendi konularını yalanlayarak ilke imza attın.
Engin bence Meryem'i kabul etmez.:a Adam Beren'den Tuba'ya Tuba'dan meryem'e.
Ama olursa olsun diziyi kesin izlemem.
en alttan en üst seeviyeye çıkar
ayrıca haberleri ben yazmiyim paylaşiyim kendi haberlerimi yalanlamıyom yani

Engin'in boşa çıkmasını çok beklersin.
b reytingle kpa nın 3.seezonu olma ihtimalinden daha yüksek bi ihtimal

en alttan en üst seeviyeye çıkar
ayrıca haberleri ben yazmiyim paylaşiyim kendi haberlerimi yalanlamıyom yani

b reytingle kpa nın 3.seezonu olma ihtimalinden daha yüksek bi ihtimal

En altmı.😱 İyice uçtun sen. Türkiye'nin tek starına en alt dedin yaa helal olsun sana panpa.