Meryem Uzerli'nin Dizisinden Yeni Bilgiler

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,699
Puanı
1,060
Almanya'da bir etkinliğe katılan Meryem Uzerli yeni dizisi hakkında konuştu.

Ocak ayında Türkiye'ye döneceğini söyleyen Uzerli tam emin olmamakla beraber dizinin Nisan'da başlayacağını söyledi.Güzel oyuncu ayrıca yeni dizisinde eski arkadaşları ile çalışacağını da söyledi ancak bu isimlerin kimler olduğunu söylemedi.

Zor dönemde kendisini yanlız bırakmayan hayranlarına unutmayan Meryem Uzerli şunları söyledi:
“Benim hayranlarım için en büyük mesajım: Sizi çok seviyorum. Çok mutluyum siz varsınız diye. Çünkü zor ve kolay dönemlerde yanımdaydılar. Gerçek sevgi bu demek. Sadece kolay dönemlerde yanında olmak demek değil. Zor dönemlerde birini yalnız bırakmamak gerçek sevgi demek. Yani o yüzden bütün hayranlarım, tek tek öpsem, sarılabilsem. Herhangi bir şekilde bu hayatı organize etmeye çalışıyorum, güzel sürprizler hazırlamaya çalışıyorum. Hayranlarım benim için en önemli şey. Sonuçta oyuncu olarak seyircileri mutlu etmek için çalışıyorum. Başka bir şey değil ki. Bu benim isteğim. Onlar mutlu olsunlar ben de mutlu olurum”
Uzerli etkinlik boyunca Bruce Wills'in eşi Emma Wills; ünlü modacı Wolfang Joops'un kızı Jette Joops ve Alman şarkıcı Andreas Bourani ile sohbet etti.
dfhgdfh.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @*YıldırıM* @cookies @Çiğdem- @gizem ak @denizz19 @Bully @Yiğitt

Tek Diziyle dünya starı olunsa herkes dünya starıydı :F Fahriye Evcen in tırnağı olsaydı Şoray kuralları olurdu :X @xemrexxx

şu an en çok izlenen dizi nisanda başladı ya da mart sonu bknz:karagül

oldu bile şekerim amerikadan rusyaya almanya mısıra herkes meryemi biliyi :X
Olabilir öyle istisnalar. :) Yeni bir dizi için Nisan çok geç bence Mart olsun bari. :)

Olabilir öyle istisnalar. :) Yeni bir dizi için Nisan çok geç bence Mart olsun bari. :)
istisna mı en çopk izlenen dizi 😱 neyse nasılsa meryem garantisi var dizinin no problem

Anlamadın söylediğimi şekerim :D @xemrexxx
tek dizisi olması önemli değil :X misal senin fahriyenin tek düzgün dizisi var yaprak dökümü ; farah z.abdullah ın tek düzgün dizisi var öbgz; ayça bingöl de aynı şekilde :X