Meryem Uzerli'nin Adı Yetti

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,061
Puanı
1,061
Cannes'da Mipcom Fuarı'na katılan Meryem Uzerli bir ilki gerçekleştirdi.

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile dünyanın farklı bölgelerinde tanınan Uzerli adı ve kadrosu belli olmayan dizisini 25 ülkeye sattırdı.

Fuara katılan diğer dizilerden Kara Para Aşk 10 ayda 28 ülkeye satılabilirken; Endemol'un yapımcısı olduğu ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Paramparça ise başlamadan 10 ülkeye satıldı.
Meryem Uzerli'nin dizisinin başlamasına daha 5 ay süre bulunuyor.
10516820_634183950032401_3385803099276273669_n.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @-potterhead- @denizz19 @mrt-06 @yatutarsa @Bully @Yiğitt @yakup09 @cookies @*YıldırıM* @Harunnn60 @KayıpSehir

:oley::oley::oley:kpa ne ki ya:F
İşte farkı sultanım. ..
muhteşem yüzyılın rekorunu geçebilecek tek kişi Hürrem sultandir. .
bence yılın dizisi olacak ama yeni sezonda başlasa sanki daha iyi olur

Emre'nin haberlerine güven olmaz :A Ama Meryem şu an çok revaçta ilgi olduğu doğrudur :X
bu haber çıkalı çok oldu diğer haberler gibi atlamadım buna yalanlanmadı da haber o yüzden kesin bilgi :A ayrıca haberdeki paramparça bilgisini endemol doğruladı; kpa bilgisi de sabah gazetesine çıktı :A

bu haber çıkalı çok oldu diğer haberler gibi atlamadım buna yalanlanmadı da haber o yüzden kesin bilgi :A ayrıca haberdeki paramparça bilgisini endemol doğruladı; kpa bilgisi de sabah gazetesine çıktı :A
Bakalım inşallah bu kadar şişirmeye tutar Meryem'in dizisi :F Ama Halit Ergenç partneri olmamalı, hani MY tutmamış olsa neyse ama tekrar olurlarssa hiç inandırıcı gelmez izleyiciye. Murat Yıldırım iyi olurdu.

Bakalım inşallah bu kadar şişirmeye tutar Meryem'in dizisi :F Ama Halit Ergenç partneri olmamalı, hani MY tutmamış olsa neyse ama tekrar olurlarssa hiç inandırıcı gelmez izleyiciye. Murat Yıldırım iyi olurdu.
sultanıma yakışır biri olsun yeterli :X kıvanç olur murat yıldırım olur burak özçivit olur hatta dizisinden ayrılıp engin akyürek bile meryeme koşmalı :X

:Fneyse ya tuba fanfinifolari toplama başımıza şimdi 28 ülke nedir ya daha 5.5 ay var başlamasına ama 25 ülke. ..
şimdi bazı arkadaşlar ama yabancı yapımcıların dizisi derler ama kyg dizisi de aynı yapımcının ama kyg o kadar ülkeye satilmadı.

:Fneyse ya tuba fanfinifolari toplama başımıza şimdi 28 ülke nedir ya daha 5.5 ay var başlamasına ama 25 ülke. ..
şimdi bazı arkadaşlar ama yabancı yapımcıların dizisi derler ama kyg dizisi de aynı yapımcının ama kyg o kadar ülkeye satilmadı.
koskoca [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] bu :bhr: türk televizyonlarının en büyük karakteri hürremi canlandırdı kızcağız normal bu başarı :X

sultanıma yakışır biri olsun yeterli :X kıvanç olur murat yıldırım olur burak özçivit olur hatta dizisinden ayrılıp engin akyürek bile meryeme koşmalı :X
Meryem bence yaşından büyük gösteriyor biraz, Burak genç kalır yanında. Engin, Tuba gibi Dünya güzelini bulmuş Meryem'in yüzüne bakmaz :A

Meryem bence yaşından büyük gösteriyor biraz, Burak genç kalır yanında. Engin, Tuba gibi Dünya güzelini bulmuş Meryem'in yüzüne bakmaz :A
yanlız dünya güzeli olan meryem dünyanın tescilli 6.güzeli :A
dizi kore uyarlaması olacak diyolla kore uyarlaması diyince aklıma ilk burak özçivit geliyi seçenekler arasında :F malum dizileri çok ergenik oliyi :F

koskoca [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] bu :bhr: türk televizyonlarının en büyük karakteri hürremi canlandırdı kızcağız normal bu başarı :X
:Foya doğan şimdi diziyı elestırir....
Eee koskoca sultanım izi izleyecek ülke mimiksiz oyuncuları mi izlesinler @xemrexxx cim :F

yanlız dünya güzeli olan meryem dünyanın tescilli 6.güzeli :A
dizi kore uyarlaması olacak diyolla kore uyarlaması diyince aklıma ilk burak özçivit geliyi seçenekler arasında :F malum dizileri çok ergenik oliyi :F
Kore uyarlaması mı :F Geçmiş olsun :F Meryem'ini ergenikler saracak :A Şahsen Meryem nasıl 6. olmuş bilmiyorum, sempatik ve çekici ama o kadar güzel değil bence. :A

:Foya doğan şimdi diziyı elestırir....
Eee koskoca sultanım izi izleyecek ülke mimiksiz oyuncuları mi izlesinler @xemrexxx cim :F
izlenmesi pek önemli değil nasılsa yine tüm ödülleri silip süpürüp en iyisi olduğunu kanıtlıcak :A

Kore uyarlaması mı :F Geçmiş olsun :F Meryem'ini ergenikler saracak :A Şahsen Meryem nasıl 6. olmuş bilmiyorum, sempatik ve çekici ama o kadar güzel değil bence. :A
dünyanın güzellik algısına da laf ediyon helal :F
dedikoducu çocuk öyle demiş @mrt-06 pek sever kendisini o daha iyi bilir:F bnm de aklıma yatmiyi kerem bursin-hande doğandemir;seçkin özdemir-damla ... kore dizilerinde oynamıştı seviyeyi meryeme nasıl yükseltecekler bilmiyim :X

Tebrikler diziye. :A
Diziyi aldıklarında ne kadar pişman olacaklarını merak ediyorum. :A