elidor reklamını kaptırmadı totoş kuaförde saçları yandı peruklu kadına şampuan reklamı mı çekeceklerdi.ssFazla vermişler eğer doğruysa zaten diziside tutmadı Elidor reklamınıda kaptırdı Elçin Sangu'ya söylenen paralar çok mantıklı gelmedi bana.
elidor reklamını kaptırmadı totoş kuaförde saçları yandı peruklu kadına şampuan reklamı mı çekeceklerdi.ssFazla vermişler eğer doğruysa zaten diziside tutmadı Elidor reklamınıda kaptırdı Elçin Sangu'ya söylenen paralar çok mantıklı gelmedi bana.
sende kösem sultanı sevmiyorsun her halde kösemdeki bir karakteri kullandımkazancı o kadar artmışta bize ne faydası var ? bari kız kazancının artışını beni taciz ederek kutlasaydı
dur daha ona konuya sıra gelmedi pompysende kösem sultanı sevmiyorsun her halde kösemdeki bir karakteri kullandım
Sende özelden bir cevap yaz.sss İnsan en azından günaydın der en azından.. ss1.hafta konusuna bak boş işlerle ilgileniceğine
öğlenden önce uyanabilirsem birgün derim cnmSende özelden bir cevap yaz.sss İnsan en azından günaydın der en azından.. ss
öğlenden önce uyanabilirsem birgün derim cnm
konusuyoruzya zaten düzenli cnm @destere ile bukadar konusmuyorum😳
Birde dalga geçiyor.Öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?