Teşekkür ederim, biraz öyle oldu. Buradaki havayı da biliyorsun.
hava bile bunu istemiyor işte alamanyadaGeçmiş olsun Kerem stresten hasta olacan galiba ya
hava bile bunu istemiyor işte alamanyadaGeçmiş olsun Kerem stresten hasta olacan galiba ya
Sen gelsen 2 dakikaya geberip gidersin o zaman.
Sen gelsen 2 dakikaya geberip gidersin o zaman.
@Harunnn60 da oraya gitmeye hevesliydi artık durur durduğu yerde
Gidicem kurtulursun benden.!!
Bilmezmiyim ya dikkat et dinlenmeye çalış
Çoktan hastlandım, şimdi de uyuyamıyorum. Sanki 5.30'ta uyanacak olan ben değilmişim gibi. Hepsi @xemrexxx 'nin nazarı.Sen gelsen 2 dakikaya geberip gidersin o zaman.
@Harunnn60 ı gevur memleketlerde yedirmeyiz ayoll baksana alamanyalı @kerem bile geberiyorGidicem kurtulursun benden.!!
Haftaya bizim türklerin hepsi Türkiye'ye uçuyor, bir ben kalacağım burda zaten.@Harunnn60 ı gevur memleketlerde yedirmeyiz ayoll baksana alamanyalı @kerem bile geberiyorAsıl o gelsin ülkesine
@Harunnn60 Yada @xemrexxx ağırlar seni sende gelHaftaya bizim türklerin hepsi Türkiye'ye uçuyor, bir ben kalacağım burda zaten.
Aşkım bana gelHaftaya bizim türklerin hepsi Türkiye'ye uçuyor, bir ben kalacağım burda zaten.
Nerede oturuyordun sen?Aşkım bana gel
Bir türlü gelip göremedim İstanbul'u, içimde kaldı.İstanbul
Gel İstanbul demek beni görmek demekkBir türlü gelip göremedim İstanbul'u, içimde kaldı.
Çoktan hastlandım, şimdi de uyuyamıyorum. Sanki 5.30'ta uyanacak olan ben değilmişim gibi. Hepsi @xemrexxx 'nin nazarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?