Meryem Uzerli'den Yeni Film

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,992
Puanı
1,061
Geçtiğimiz hafta yeni projeler için görüşme yaptığı haberleri çıkan Meryem Uzerli, Limon Film'in yeni sezona hazırladığı dizisinden sonra bir de film anlaşması yapmak üzere.

Alman yazar Jando'nun en çok satanlar arasına giren romanı Sternenreiter'ın sinema uyarlaması için görüşme yapmış. Alman Bild Gazetesi Uzerli'nin yapımcıyla başrol kadın oyuncu için görüştüğünü yazdı. Drama türünde olacak film ''Sternenreiter: Küçük Yıldızlar Her Zaman Parlar'' sloganı çekilecek.
2,w=756,q=high,c=0.bild.jpg

kız o değil de Lara bugün 4 yaşına girmiş ayol Meryoşum Lara ya hamileyken @Çiğdem- 25 yaşındaydı şimdş cadoloz 26 yaşında bu gdişle giresun hogathası 30 yaşına geldiğinde Lara 32-33 olacak😱 @destere @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @Halef @Sherlock @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @gözlemci @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 58438 Ekli dosyayı görüntüle 58439
Girdiği her filmi batırdı. Önce Cingöz, sonra Öteki Taraf. 😱 Kanal D bile işe yaramadı, bir de D'ye dizi mi yapacak. Elim ayağım titriyor. :T:

kız o değil de Lara bugün 4 yaşına girmiş ayol Meryoşum Lara ya hamileyken @Çiğdem- 25 yaşındaydı şimdş cadoloz 26 yaşında bu gdişle giresun hogathası 30 yaşına geldiğinde Lara 32-33 olacak😱 @destere @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @Halef @Sherlock @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @gözlemci @eskici

Ayy laranın tatlılığa bak anne kız aynımı giymişler nee:love1:

O değil de meryem bu kıza hamileyken ne çirkindi sokakta görsen yönünü çevirirdin, suratı sivilce kaynıyordu ağzı genişlemişti adeta :A @Çiğdem- @Forumdash @eskici @kerem @destere

O değil de meryem bu kıza hamileyken ne çirkindi sokakta görsen yönünü çevirirdin, suratı sivilce kaynıyordu ağzı genişlemişti adeta :A @Çiğdem- @Forumdash @eskici @kerem @destere
Ben abla demeye şimdiden hazırlanayım ozaman bu kıza 10 yıla beni geçecek nasılsa
:A :A :A @destere @eskici @Harunnn60

Pardon ya atlamışım yine :A unutkanlık işte naparsın sen de 12 ni yeni doldurdun yakında 11 e girecektin :A :A
Ahh keşke cadılar vampirler gibi yetişkin olunca hep o görüntüde sabit kalsak yaşımız ilerlese sadece :A Bin yaşına geliyorlar ama 30 yaş görüntüsünde kalarak :A

Ahh keşke cadılar vampirler gibi yetişkin olunca hep o görüntüde sabit kalsak yaşımız ilerlese sadece :A Bin yaşına geliyorlar ama 30 yaş görüntüsünde kalarak :A
Evet bende onu anlamıyorum @pompy nin sihirli anneminde betüş teyze 30-35 li yaşlarda Dudu teyze 55-60 lı yaşlarda nasıl o kadar yaşlanmış Dudu teyze :A :A

demekki güzel çocuk elde etmek için ilk başta güzel bir anne bulmak şart :) analı kızlı harika çıkmışlar :)

Ben abla demeye şimdiden hazırlanayım ozaman bu kıza 10 yıla beni geçecek nasılsa
:A :A :A @destere @eskici @Harunnn60
sen abla dersinde şimdi 15 yıl sonra ben laraya asılmaya başlarsam bana ne dersin sapık falan dersin eminim:) oysaki doğal bir durum olurdu:)

demekki güzel çocuk elde etmek için ilk başta güzel bir anne bulmak şart :) analı kızlı harika çıkmışlar :)

sen abla dersinde şimdi 15 yıl sonra ben laraya asılmaya başlarsam bana ne dersin sapık falan dersin eminim:) oysaki doğal bir durum olurdu:)
Hahahah hayırr seninde ablan olucak unutma benle aynı küçüldün :A :A :A