hadi et et etsene korkak çiğdemayyy senin yüzünden birgün şu kadına bir laf edicem emreee forumdan banlanma sebebim olucak
hadi et et etsene korkak çiğdemayyy senin yüzünden birgün şu kadına bir laf edicem emreee forumdan banlanma sebebim olucak
Kışkırtma @Çiğdem- i eğer yazip banlanirsa sen kimle dalga geccen kime parlakçı dicen biraz bunlaei düşünhadi et et etsene korkak çiğdem
destere varKışkırtma @Çiğdem- i eğer yazip banlanirsa sen kimle dalga geccen kime parlakçı dicen biraz bunlaei düşün😉
Harbiden mi???? 😱 Bilseydim töreni izlerdim
@Çiğdem- törende bu da varmış senin damon ın eski fanfinfonlarından@cookies @Forumdash @destere
çiğdemin çatlaması iki katına çıktı
ne bileyim lo bu varmış sadece onu öğrendimHarbiden mi???? 😱 Bilseydim töreni izlerdimBelki şarkı bile söylemiştir
Damon'la çıktı mı bu ???
Kadın doğumdan sonra çok mu zayıfladı nee
sultanımın farkıKadın doğumdan sonra çok mu zayıfladı neeEskiden suratı dolgun dolgundu ,Bu arada Meryem kadar sempatik kadın yoktur ,gülüşü yeter denen cinslerden
Sevilmesinin sebebi o zaten diyelim,sempatik ve güler yüzlülüksultanımın farkı
gayet asil şekilde kaçmış meryemimSevilmesinin sebebi o zaten diyelim,sempatik ve güler yüzlülük
Aradan onca zaman geçti, insan biraz Türkçe'sini geliştirir. Ama kahkahası beni yine hayat bağladı.
almanların içinde ne türkçesiAradan onca zaman geçti, insan biraz Türkçe'sini geliştirir. Ama kahkahası beni yine hayat bağladı.
Evin içinde Almanca konuştuğunu sanmıyorum vardır aileden yanında birileri.almanların içinde ne türkçesi
annesi almanEvin içinde Almanca konuştuğunu sanmıyorum vardır aileden yanında birileri.
Bilmiyordum. Babası Alman'la mı evlenmiş. 😱annesi almanana tarafı alman
faceden resim paylamıştı arkadaşım hoşgeldin izliyidi türkçesini geliştirmek için
evet bilmiyor muydunBilmiyordum. Babası Alman'la mı evlenmiş. 😱
Yok valla bilmiyordum, ben bunu nasıl kaçırmışım hakkında tüm haberleri takip etmeme rağmen.evet bilmiyor muydun
annesinin adı ursulaydıYok valla bilmiyordum, ben bunu nasıl kaçırmışım hakkında tüm haberleri takip etmeme rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?