Meryem Uzerli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Muhtesem Yüzyil dizisinde "Hürrem" karakteriyle gönülleri fetheden ve Kanuni Sultan Süleymana "Sülüümaan" diye seslenen basarili bir aktrist.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bugüne kadar nasıl konusu açılmamış diye düşündüğüm bir kişilik.

"Hürrem Sultan" gibi Osmanlı tarihinin en kötü kadınını bile Türk halkına sevdirmeyi başarmış başarılı oyuncu. Bu özelliğinden dolayı takdir mi etsem kızsam mı bilemedim.

"Hürrem Sultan" gibi Osmanlı tarihinin en kötü kadınını bile Türk halkına sevdirmeyi başarmış başarılı oyuncu. Bu özelliğinden dolayı takdir mi etsem kızsam mı bilemedim.

Hürremin ne kötülüğünü gördün

Bir dizide oynamasi icin 80 bin TL"lik bir teklif alan oyuncu

Yalan haber olduguna dair elinde kanit ve belgeler var mi ?

evet var
hey Allah ım ya kim bu kadına 80 bin tl verir piyasadaki en iyi ve en ünlü oyuncular bile en fazla 40-50 bin alıyolar o da en kralı.

evet var
hey Allah ım ya kim bu kadına 80 bin tl verir piyasadaki en iyi ve en ünlü oyuncular bile en fazla 40-50 bin alıyolar o da en kralı.

Varsa, bizimle paylasmak istermisin.

Demek ki verenler varmis

sen böyle her habere inanıyon mu

Hayir inanmiyorum, fakat senin ve bir cok kisinin yaptigini dogru bulmuyorum acikcasi. Elinizde kanit olmadan veya belger olmadan bir habere "yalan" demeniz hos degil.

Hayir inanmiyorum, fakat senin ve bir cok kisinin yaptigini dogru bulmuyorum acikcasi. Elinizde kanit olmadan veya belger olmadan bir habere "yalan" demeniz hos degil.
böyle hayali haberlere yalan diyeceksin başka ne dememi bekliyosun.

böyle hayali haberlere yalan diyeceksin başka ne dememi bekliyosun.

Tamam takas sen bilirsin. Fakat kanit olmadan birilerini suclamak bana dogru gelmiyor acikcasi. Sadece bana degil, bir cok kisiye dogru gelmiyordur diye düsünüyorum.

Tamam takas sen bilirsin. Fakat kanit olmadan birilerini suclamak bana dogru gelmiyor acikcasi. Sadece bana degil, bir cok kisiye dogru gelmiyordur diye düsünüyorum.

bak fks14 burda kimseyi suçladığım yok.bu haberin yalan olduğunu sende biliyosun bende kanıta ne gerek var.

Türkiye'ye beş parasız gelip bir anda ünlü olan kişi