serenayın nesi çirkin be @Çiğdem- den mi bahsediyoruz koskoca yılın kadını serenay sarıkaya buSimdi ben katılıyorum @Çiğdem- e serenay o kadar güzel değil , medcezir de bir ton makyaj ve en pahalı kıyafeti Çiğdem de giyse en güzel kız olur ( zaten güzel ) yani serenay medcezir sayesinde güzel anılıyor
Ama Meryemim bir başka
benim makyaja ihtiyacım yok cnm zaten kullanmıyorumda makyajsız halım ve kot body şeklinde normal halim serenayın en makyajlı en şık elbiseli hallerine bile fark atar bence ben o kızı kendime rakip bile görmüyorum benim çok altımda çünkü baya baya bir altımda hemdeSimdi ben katılıyorum @Çiğdem- e serenay o kadar güzel değil , medcezir de bir ton makyaj ve en pahalı kıyafeti Çiğdem de giyse en güzel kız olur ( zaten güzel ) yani serenay medcezir sayesinde güzel anılıyor
Ama Meryemim bir başka
Serenay çirkin demedim lafları carpitmaserenayın nesi çirkin be @Çiğdem- den mi bahsediyoruz koskoca yılın kadını serenay sarıkaya bu
ama lale devri o gittikten sonra çöktüSerenay çirkin demedim lafları carpitmasadece güzel ama medcezir sayesinde dedim
Bu kız lale devrinde de oynadı orda niye bu kadar anılmadi
hadi cnm ordan yaaaaa dalgamı geçiyorsun bu kıza güzel demek için bence aşırı şekilde körlük lazım sarı bir peruk tak basına sen bile serenaydan daha güzel görünürsün inan banaama lale devri o gittikten sonra çöktü
öyle garip fanteziler @destere de var bende değilhadi cnm ordan yaaaaa dalgamı geçiyorsun bu kıza güzel demek için bence aşırı şekilde körlük lazım sarı bir peruk tak basına sen bile serenaydan daha güzel görünürsün inan bana
O diziyide az izlemedin nasıl ab sin sen anlamadımama lale devri o gittikten sonra çöktü
arada ab oluyordu serenay gidince bıraktım ağır totoş oldu zati sonrAO diziyide az izlemedin nasıl ab sin sen anlamadım
Serenay ın sesi çok güzel bak eleştirmedim onu mesalaarada ab oluyordu serenay gidince bıraktım ağır totoş oldu zati sonrA
bir de eleştireydin 😱Serenay ın sesi çok güzel bak eleştirmedim onu mesala))
Yok ben güzele güzel derimbir de eleştireydin 😱
bu güzellik,bu yetenek ve sempatikliğe az bile artmış 10 ayda gerçi ergen desteği olmadan bu ka olur en fazla10 ayda ilginç bir şekilde baya artmış Meryem'in facebook sayfası.
Neyse başarılar yeni dizisinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?