Meryem Uzerli Serenay Sarıkaya'yı Geçti

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,021
Puanı
1,061
Yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli sosyal medyada da dolu dizgin ilerliyor.

4 Şubat 2014'de 1 milyon beğeniye ulaşan facebook sayfası 1 Aralık 2014'de 3.44 milyona ulaşarak Serenay Sarıkaya'yı da geride bıraktı. Böylece Meryem Uzerli, Beren Saat,Hazal Kaya ve Tuba Büyüküstün'den sonra facebookta en çok beğeniye sahip Türk oyuncu oldu.
10408773_656366464480816_7151871318345306769_n.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @Harunnn60 @KayıpSehir @denizz19 @yakup09 @cookies @HachiKo @*YıldırıM* @sokak sanati @Bully @yatutarsa

En çok beğeniye sahip 5. türk kadın oyuncu oldu desen daha mı doğru olurdu.:D

Tebrikler ama Serenay tıkandı yeni işinde geçer yine yani seneye.:D Meryem tutturamayacak zaten.:F

belli olmaz bu işler :A

bence meryemim uzun süre 4.lükte kalır yeni dizide ergenlere göre bir şeyler olmazsa:)

@Çiğdem- bu habere çok sevinmiştir:F
Zaten Tuba ile Hazal çok yakın birbirine birini geçsin diğeri peşinden gelir.:D Zirve için ise bir bu kadar daha ekmek emesi gerekir.:A

Beren Saat olmak kolay değil.😎

belli olmaz bu işler :A

bence meryemim uzun süre 4.lükte kalır yeni dizide ergenlere göre bir şeyler olmazsa:)

@Çiğdem- bu habere çok sevinmiştir:F
ayyy herkesi anlarımda bu serenay nedir yanı kız bildiğin çirkin sınıfına giriyor yanı brakın çok güzel lafını aban göre güzel bile değil tipsiz kız sınıfına çok rahat giren birisi yüz güzelliği olmadığı zaten belli ayrıca kızda fizik bile yok 0 yanı :F:F:F

de get timoş meryemi sevmez bir kere :F

Kendi menfaati için dolanıyor ama Meryem'de nasipleniyor tabi nimetlerden.:F

ayyy herkesi anlarımda bu serenay nedir yanı kız bildiğin çirkin sınıfına giriyor yanı brakın çok güzel lafını aban göre güzel bile değil tipsiz kız sınıfına çok rahat giren birisi yüz güzelliği olmadığı zaten belli ayrıca kızda fizik bile yok 0 yanı :F:F:F

Sen çok güzelsin sanki.ss

aaa laflara bak kıskançlıkta nirvana yaptın şu an :F

Kendi menfaati için dolanıyor ama Meryem'de nasipleniyor tabi nimetlerden.:F

Sen çok güzelsin sanki.ss
sergide bile vahide teyze heykeli var:F

kesinlikle katiliyorum.serenay kotu oyuncu degil amma guzellik denilen sey yok kizda.benim icin fizik boy degil.bacaklari cok kotu.yuzunu zaten konuwmuyorum.ama bu asla kotu anlawilmasin sonucta tubayida begenmiyorum ama kadinda guzellik var.evet donuk bana hitab etmiyor ama guzel.bunu tartiwamayiz.

kesinlikle katiliyorum.serenay kotu oyuncu degil amma guzellik denilen sey yok kizda.benim icin fizik boy degil.bacaklari cok kotu.yuzunu zaten konuwmuyorum.ama bu asla kotu anlawilmasin sonucta tubayida begenmiyorum ama kadinda guzellik var.evet donuk bana hitab etmiyor ama guzel.bunu tartiwamayiz.
serenayın oyunculuğuna birşey dediğim yok zaten iyi olabilir ama türkiye güzeliymiş falan butür şeyleri duyunca sinirim bozuluyor cidden :kiki::kiki::kiki:
kesinlikle güzel sınıfına bile girmiyor benim gözümde zaten sokağa çık eve gidene kadar serenaydan daha güzel 30 kız görürsün abartısız yanı 🙂🙂🙂