- Reaksiyon puanı
- 58,344
- Puanı
- 1,061
bende liste kalabalık brazHiç karizmatik değil bir kere bence yanlış tercih.Senin favori şey değilmiydi @çiğdem- şimdi ismini unuttum. Suparnatural'daki parlak.
bende liste kalabalık braz
ama top 3 şu şekilde
1 jensen ackles
2 joseph morgan
3 Ian somerhalder
bu 3 ismii herkesten ayırıyorum ynı
yabancı listem bunlar cnm çok kişi var ama o saydığım 3 kişi bambaşka yanıSinan AKçıl, Çağatay Ulusoy, Kerem Bursin yok ya iyi.
yabancı listem bunlar cnm çok kişi var ama o saydığım 3 kişi bambaşka yanı
kimlerii 🙂🙂Ciddi misin.😱 Sevmiyorsundur sen bunları.
gerçek bir star gibi davranmış kadın
kimlerii 🙂🙂
gerçek bir star gibi davranmış kadınaç hürreyeti oku merve boluğur ile adriana lima maybelline ny tanıtımda neler yapmış adriana lima da meryem gibi davranmıştı
ayrıca meryemi hollywood dünya starı ilan etmiş sizin demenizle bir şey olmaz))) anca elem keder yapmış olursunuz.
gerçek starlar starım demez ak adriana lima değilim diyiKerem, Çağatay ve Sinan falan onları.
Bizim dememizdeğilki Meryem'in demesiyle olmuş.
gerçek starlar starım demez ak adriana lima değilim diyiyanındaki @destere nin nurbişi de kaprisiyle ortalığı birbirine katiyi
hollywood onu star ilan etmiş gerisi boş kıskançların,elemlilerin ya da sevdiği isimler sadece arapalrın starları olanlarla muhtattap olamam bb bbTanımadı beni kimse diyor sözlerinde yani mütevaziliğe baya yol var daha.
hollywood onu star ilan etmiş gerisi boş kıskançların,elemlilerin ya da sevdiği isimler sadece arapalrın starları olanlarla muhtattap olamam bb bb)
gönül işlerini kaçırdım onu izlemem lazım o yüzden uzatamam şimdiAhaha konu gerdi seni.
gönül işlerini kaçırdım onu izlemem lazım o yüzden uzatamam şimdi)) meryemin gittiği yerlere beren bile gidememiş daha ötesi mi var isteyen istediğini düşünsün banane))
angelina jolie çirkin diyen türk kızlarından farkı olmaz bnm gözümde onların))
en çok meryem olmasa olmazdıSanki Meryem gitti My başarısı o.Halit olmasa, Okan olmasa My olurmuydu.
Hadi izle izle. Gerilmeden güzel güzel izle.en çok meryem olmasa olmazdı))) hadi yeter lo gönül işlerini izliyemiyom cvp vermekten
bal gibi dünya starı@xemrexxx dünya starı diyip duruyodun Berlin'de tanınmıyomuş nası dünya starı bu
üçünüde sevmiyorumKerem, Çağatay ve Sinan falan onları.
Bizim dememizdeğilki Meryem'in demesiyle olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?