Meryem Uzerli: Kimse Benimle İlgilenmiyordu!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Meryem Uzerli Elle dergisine verdiği pozların yanı sıra röportajı ile de dikkat çekti.

Muhteşem Yüzyıl'da yorulduğu için Hürrem Sultan karakterini yarı yolda bırakan güzel oyuncu şu sıralar yeni yapımcısıyla olan anlaşması ile gündeme gelirken güzel oyuncunun verdiği röportajda dikkat çekiciydi.
Ünlü oyuncu oyunculuğa önem verdiğini ve ünlü olmanın peşinde olmadığını dergideki röportajında söyledi. Meryem Uzerli Türkiye’de olan ününün Berlin’de olmadığını ve Berlin’de kimsenin onunla ilgilenmediğini ve de tanımadığını söyledi.

Ah ah bn berlinde olcaktim meryemi arardim her yerde sonra takip ederdim nerde yasiyo diye

@xemrexxx @Çiğdem-

Ah ah bn berlinde olcaktim meryemi arardim her yerde sonra takip ederdim nerde yasiyo diye

@xemrexxx @Çiğdem-

Tek senle olmaz bu iş. Kaç gündür dünya starı diye bize yutturmaya çalışılmıştı ama kadınzağız kendi itiraf etti.

dünya starı tabisi de
şimdi ıan somerhalder gelse bizim türkiyede bir @Çiğdem- tanır
ama adam dünyaca ünlü

Yok @*YıldırıM* 'da tanır onu.
Meryem Avrupa'da hiç tanınmıyor kendi söylemiş o nedenle Dünya STarı değil.

sen belirlemiyorsun dünya starı olup olmamasını bu belirliyor

tanırım tabi kız olsaydım @Çiğdem- i öldürür ben onunla evlenirdim

Bu adamı tanımamak mümkün mü

dünya starı tabisi de
şimdi ıan somerhalder gelse bizim türkiyede bir @Çiğdem- tanır
ama adam dünyaca ünlü
tanırım tabi kız olsaydım @Çiğdem- i öldürür ben onunla evlenirdim

Ekli dosyayı görüntüle 40267
Bu adamı tanımamak mümkün mü
@xemrexxx bak erkek olduğu halde yıldırım bile adama sulanıyor yaa ben napayımm hayran olmakla çok haklıymısım gördünmü

Muhteşem Yüzyıl, Almanya'ya falan satılmadı mı hiç? Çok ayıp olmuş, koskoca Hürrem Sultan tanınmaz mı?

@xemrexxx bak erkek olduğu halde yıldırım bile adama sulanıyor yaa ben napayımm hayran olmakla çok haklıymısım gördünmü
@*YıldırıM* in suçu o bizmi dedik git elin adamına yan gözle bak diye
bide dizimde şey rolu vercektim istememisti

Ama @*YıldırıM* meryemede aşık olduğu için erkekligini kanitliyor

Muhteşem Yüzyıl, Almanya'ya falan satılmadı mı hiç? Çok ayıp olmuş, koskoca Hürrem Sultan tanınmaz mı?
Almanyaya satilmadi ama amerikada yayinlaniyor @xemrexxx garip

ama adam gerçekten karizmatik lost ta izlemiştim harikaydı bir ara fox ta veriyorlardı...
Keşke öyle bir abim olsaydı yani o abim olsaydı

Hiç karizmatik değil bir kere bence yanlış tercih.
Senin favori şey değilmiydi @çiğdem- şimdi ismini unuttum. Suparnatural'daki parlak.
karizmatik(nokta)

ya saçmalama adam karizmatik yani işin şakasındayım...Öyle bir abimm olsaydı var ya ooooooooo
kızlar ve abim ian ve ben

Ayy oyle bi senaryo yazsana Kizlar Abim Ian ve ben
😉 😉

Türkiye'de de sokağa çıksa kimse tanımaz merak etmesin.

kadın kendisi söylemiş açık açık bunada bir kulp bulmaya çalışanlar çıkabilir mesela o çok mütevazidir ondan böyle söylüyor falan diyenler çıkabilir

Kadın çok güzel süper yüzü var ama işte kimse yüzüne dikkat etmemiş ,hürem olarak cırlamasını sevmişler sanırım