hahahahah ayy bune beee bence sen meryemin durumunu özetlemişsin yanı dün beyaz şowun içine etti gerçekten ayy bir bakayım dedim kadın saba tümere bağlamış kahkaha atmaktan başka birşey yapmıyor en sonunda kapattım televizyonu suratına
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash
![]()
aaa kime söylüyorsun peki 😵meryoşa öyle kötü söz söylememben izlerdim de dün haberim bile yoktu kaçırdım proğramı
![]()
illaki birine söylemiyorum yani anonim bir karikatüraaa kime söylüyorsun peki 😵![]()
aaa kime söylüyorsun peki 😵![]()
siz şunu yorumlayınillaki birine söylemiyorum yani anonim bir karikatürbütün bayanlar üstüne alınabilir serbest yani
![]()
senin anlayışın kıt zatenayyy hiçbirşey anlayamadımki ayoll![]()
siz şunu yorumlayın
![]()
ayyy hiçbirşey anlayamadımki ayoll![]()
Dün kadını konuşturmadılar ki sürekli şarkı söylediler.hahahahah ayy bune beee bence sen meryemin durumunu özetlemişsin yanı dün beyaz şowun içine etti gerçekten ayy bir bakayım dedim kadın saba tümere bağlamış kahkaha atmaktan başka birşey yapmıyor en sonunda kapattım televizyonu suratına
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash
![]()
kadın konuşamıyorki ayoll kişneyip duruyorDün kadını konuşturmadılar ki sürekli şarkı söylediler.![]()
![]()
kadın konuşamıyorki ayoll kişneyip duruyor![]()
Dilini koparirimsenin hadsizkadın konuşamıyorki ayoll kişneyip duruyor![]()
Faruk n mesaji begenmisin ama o dun meryemin programda oha diyişine gonderme yaptiHaha komik olmuş.
Hakkını da verelim sempatik bir kadın, yapmacık değil.Ama diğer konuda yazdığımın arkasındayım.
![]()