la emin misin bu diznin başında yetimdiler hepsinin anası danası çıktı bir yerdenSongül'ün annesi öldü ama birinin halası teyzesi ablası olarak gelebilir.
Yetim değiller yetimhanede yaşıyorlar. Aileleri tarafından terk edilenlerin yeridir yetimhane safla emin misin bu diznin başında yetimdiler hepsinin anası danası çıktı bir yerden
@Çiğdem- oklavası artı benim dilimle rekabet etmeniz imkansız.
hahaha 10 kızı karşısına alsa onlar bir zaman sonra susar yorulur emre hala vır vır birşeyler anlatmaya devam eder
marka olmak böyle bir şey sen anlamazsın sıradanları tutuyorsun ziraYine Meryem ve yine yılan hikayesini andıran olaylar haberler. Sıkıldık hep aynı taktik.
Hani nerede menajerin açıklaması, görmeden kitlettirmem.Meryem Uzerli'nin menajeri tarafından iddialar yalanlandığı için konu kilit.
Üstte paylaşılmış ya.Hani nerede menajerin açıklaması, görmeden kitlettirmem.
Hürriyet gibi çok satan bir gazeteyle.diğer gazeteyi bir mi tutuyosun .ss
Menajer açıklaması göreyim hemen şimdi. Yoksa olacaklardan ben sorumlu degilim .Üstte paylaşılmış ya.Posta da az satılmıyor. .ss
Kör mü oldun la üste baksana.Menajer açıklaması göreyim hemen şimdi. Yoksa olacaklardan ben sorumlu degilim .
Gazetenin yalan haber yapmadığı ne malumKör mü oldun la üste baksana.
Bu konuda gazete haberi zaten, Meryem'den böyle bir laf mı duydun ki.Gazetenin yalan haber yapmadığı ne malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?