Meryem Uzerli: "EDHO'da Ben Yokum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Ünlü oyuncu Meryem Uzerli aldığı son kararla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynamaktan vazgeçti!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in yer aldığı dizinin kadrosuna yeni sezonda Meryem Uzerli'nin katılacağı açıklanmıştı. Fakat ünlü oyuncu son anda "Ben yokum" dedi. Bu kararda rolünün, senaryoda önem açısından Deniz Çakır ve Sanem Çelik’inkinin ardından üçüncü sırada yer almasından olduğu söyleniyor.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" yeni sezonuyla 4 Ekim Salı günü ATV'de!

Raci dava açsın, kendi PR'ını yap ondan sonra ben yokum de yok öyle yağma

Kadının kariyeri Tofaş Şahin, havası Porsche gibi mübarek.

ee ne olcaktı balondu patladı gitti
dizi adına iyi olmuş

Önce rol alacağını açıkladı, şimdi yokum diyor, ilginç.

Ama dizi adına böylesi daha iyi oldu. Şahsen ben katılmasını istemiyordum EDHO'ya. Ki benim gibi düşünüyordu dizinin bir çok seveni.

Dizi adina iyi bir gelisme olmus

Haber doğrumu bilmiyorum ama diziye sanem çelik alınmışken bence meryemin
olması iyi olmayacaktı anladığım kadarı ile sanem çelik karakteri hızırın peşinde
olacak gibi belli aralarında birşey olacak meryem hangi rolle diziye gelecekti ki zaten

Kiz zaten hizira gelmicek ki ajan rolünde girecek bakalim haber doğruysa atv nin yan çari sabah da paylasir
total d yi hürriyetten şovu habertürkten atv yi sabahtan takip ediyorum zaten diğer kanallar hakkindaki haberleri genelde yalan @mrt-06

Ajan olarakmı gelecekti vallamı bilmiyordum ben valla dediğin iyi oldu emre sağol
ben niyeyse haberin doğru olduğuna inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...