Meryem Uzerli Aranıyor

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden 100.bölümde Hürrem karakteri yani Meryem Uzerli ayrılmıştı.

Abd'de Mundo Fox kanalında başarılı şekilde yayın hayatını sürdüren dizi orada da 100.bölüme geldi ve Hürrem karakteri ortadan kayboldu.Bu durum izleyiciyi çok üzdü, izleyicilerden bazıları karakterin gittiğini düşünürken bazıları da oyuncunun ayrıldığının farkındaydı.
11149121_10206815818097836_1554442055_n.jpg

@yatutarsa @Aserat @destere @vadikızı @gizem ak @mrt-06 @Bully @gözlemci @Forumdash @cookies @Yiğitt @ABAY_06 @MelankoliK

Son düzenleme:
İnsanlar bazen dizileri çok ciddiye alıyor maalesef.

Bu arada daha önce "yazım kuralları" gibi bir kavram duydun mu @Çiğdem-? :F

İnsanlar bazen dizileri çok ciddiye alıyor maalesef.

Bu arada daha önce "yazım kuralları" gibi bir kavram duydun mu @Çiğdem-? :F
metin belgesine oluşturmustum önce öyle kabaca yazmıstım konuya kopyalayıp düzenliyordum ama kafam bugün dalgın düzenlemeyi unutmusum şimdi düzenledim:A:A:A

Hala bazı kısımları düzeltmemişsin ama. :A
düznledim hızlıca konu açmadan önce dikkatli inceleyerek yapıyordum bu sefer düzenlemeyi unutmusum önce metin belgesine yzıyorum diyeceklerimi kopya konu olmasın diye survivordan akıl kalmadı konuya yapıştırınca konuyu açmışım :A:A:A

düznledim hızlıca konu açmadan önce dikkatli inceleyerek yapıyordum bu sefer düzenlemeyi unutmusum önce metin belgesine yzıyorum diyeceklerimi kopya konu olmasın diye survivordan akıl kalmadı konuya yapıştırınca konuyu açmışım :A:A:A
Survivor'ı mı izliyorsun? 😱

ayy kıyamam ben bunlara ya demek arıyorlar ne kadar
çok sevmişler öyle ya😉