Savcı Oktayın metresi değil
Uff tamam Burcu işte. Polis olan. Avukat kız ne alaka
Savcı Oktayın metresi değil
evet o survivordan herkes polis oluyor Arka sokaklar da Merve oflaz polis oldu bahar komiserUff tamam Burcu işte. Polis olan. Avukat kız ne alaka
evet o survivordan herkes polis oluyor Arka sokaklar da Merve oflaz polis oldu bahar komiser
Ben Meryemin konusunu işliyorum 8 sezonluk dizimdeBu tesbitlerin beni öldürüyor.Atakan'da asker olmuştu.
fragmanı gördünmü polisin ortağa çıkaramadığını meryem çıkarıcak ama normal işin içinde savcı varsa örtülebilir Rıza baba ve ekibi işin içinde savcıda olsa yakalarSavaş kadar boş bi insan olamaz. Abi git babanın parasını kullan yükselt bi şey yap. Yada git yas tut. Meryem'i hapse attı diye savcıyı sıkan etti ya beyaz saçlı adama dahada olmaz bundan adam. Sevgilini öldüren aracın sahibi o. Bu ne yaa. Cidden boşsun Savaş.
Meryem'in uçan kelebeğe öten kuşa kadar her şeye ağlamasıda sinir bozucu.
Yine ne varsa kötülerde var abi
fragmanı gördünmü polisin ortağa çıkaramadığını meryem çıkarıcak ama normal işin içinde savcı varsa örtülebilir Rıza baba ve ekibi işin içinde savcıda olsa yakalar
Özlemişim bu tarz entrika ve aksiyonu. Bölüm akmıyo, uçuyo mübarek.
Gerçek kağıt Yurdal reyisde.Ben biraz kaçırdım emre kağıtta ne yazıyordu ya babası meryeme ne demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?