Merve Oflaz'a Twitter'dan Tepki Yağdı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
M3kVFiCvbmjbC2bGMAa1PaEf.jpg

Survivor ''Ünlüler - Gönüllüler'' yarışmasında 26 Mayıs pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Murat ile Duygu halk oylamasına kalmıştı.

Survivor'un tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz sosyal platform olan Twitter'dan oylamaya kalan Murat'ı desteklediğini belirten bir paylaşım yapmıştı.

Bu paylaşımın ardından Oflaz'a yüzlerce tepki mesajı yağdı. Bu mesajların geneli ise ''final adayı olabilecek güçte olan Duygu'nun şampiyon olmasını istememesi ve sadece kadın şampiyon olarak kendisinin kalmasını istediği'' yönünde mesajlar oldu.
Bunun üzerine Oflaz bu mesajlara sinirli bir şekilde karşılık verdi.

Eski şampiyonun hakarete kaçan mesajları belirleyerek mahkemeye vereceği öğrenildi.​

Bir zamanlar onu galibiyetinden dolayı tebrik ettiğimden dolayı pişmanın. Duygu ondan çok daha güçlü, bu kadar açık ve net :)

Duygu'nun şampiyon olması çok zor.Bakmayın kadınlarla yarışıyor.Bireysel oyunlarda ne yaapcak?:)

- - - Ekleme - - -

Bir zamanlar onu galibiyetinden dolayı tebrik ettiğimden dolayı pişmanın. Duygu ondan çok daha güçlü, bu kadar açık ve net :)

Bireysel oyunlarda Duygu'yu izledin mi hiç? Kadınlarla yarışmadıklarını diyorum.Bireysel dokunulmazlık mesela.:)

Duygu'nun şampiyon olması çok zor.Bakmayın kadınlarla yarışıyor.Bireysel oyunlarda ne yaapcak?:)

- - - Ekleme - - -

Bireysel oyunlarda Duygu'yu izledin mi hiç? Kadınlarla yarışmadıklarını diyorum.Bireysel dokunulmazlık mesela.:)

Evet izledim. Erkeklerin daha güçlü olduğu aşikar, ama çok çaba veriyor ve geçenlerde ilk turu ilk o bitirmişti. :)

survivor ı izlemiyorum ama merve boşa konuşmaz bence performansı çok iyiydi kendisinin murat ın kalmasının dahaadil bulmuştur :)

Evet izledim. Erkeklerin daha güçlü olduğu aşikar, ama çok çaba veriyor ve geçenlerde ilk turu ilk o bitirmişti. :)

Çok çaba vermesi önemli değil.Merve şampiyon olmuş,Duygu ise daha son dörde bile kalamamış bir isim.Kıskanması anormal birşey.:)

Kendi tuttuğu kişiyi açıklamış ama Survivor'un tek kazanan bayanı olması başka düşünceler yaratabilir tabiki de :)

Twitter'da hala Duygu'ya karşı kötü şeyler yazıyor. Favorisi tabii ki olabilir, buna saygı göstereceğiz ama karşı takımı da kötülümesin.

İnsanlar bir mesajdan nasıl anlamlar çıkarıyorlar ya? Murat'ı destekleyebilir ne var bunda? Tek kadın şampiyon olarak anılmak güzel ama bunu düşünerek yazdığını sanmıyorum. Duygu'nun fanları abartıyorlar. :)

Bence Merve, Duygu'dan daha dayanıklı ve güçlü. :)

duygu kim ya çok büyüttüler şu kızı tek yaptığı ortalığı karıştırmak merveyle kıyaslanması merveye hakarettir zaten elenir bu hafta sonra da unutulur gider

:haha:ne dediğinin farkında mısın duygu merveden çok daha güçlü mü :haha: nesi güçlü be güç oyununa bennu uzaya fırlattı duyguyu ırmak bile fırlatır duygu böyle direkte kalma oyununda çok çabuk elendi merveye öyle oyunlar çocuk oyuncağıdı

Son düzenleme:
Merve hakkıyla kazandı finalde İhsan'la oynadığı 3 oyundan 2'sini kazandı ama Acun da Merve'yi korudu.

Eskiden Sms yoktu kimin adı daha çok çıkarsa o eleniyordu. 4'lü erkek grubu bir de Merve vardı Merve bir oyun kaybetse %100 eleniyordu. Acun kural değişikliği yapmıştı Survivor'ın ortasında.

Merve hakkıyla kazandı finalde İhsan'la oynadığı 3 oyundan 2'sini kazandı ama Acun da Merve'yi korudu.

Eskiden Sms yoktu kimin adı daha çok çıkarsa o eleniyordu. 4'lü erkek grubu bir de Merve vardı Merve bir oyun kaybetse %100 eleniyordu. Acun kural değişikliği yapmıştı Survivor'ın ortasında.
sms olmamamsı dah iyiydi :)
acun o dğeişikliği yapmasa türlkiyeye döndüğünde linç ederlerdi oturan boğa oğuzhan finale gidiyordu :F
bence o değişiklik olmasa fırıldak aydın kızların tarafına geçerdi finalde işini kolaylaştırmak için ::D