İkisinin hangi sebepten ötürü karşılaştırıldığını anlamadım çünkü birbirinden çok alakasız oyuncular.
Bence açık ara Merve Boluğur. Çiğdem Batur'u Papatyam'da izledim ve oyunculuk anlamında çok başarılı bulduğumu söyleyemem...
Takas Çiğdem daha iyi demişti o yuzden karşılaştırdım![]()
Sorun Merve dememesi değil sorun Vadide oynayan herkesi oskarlık yapması, başka bir konuda Merveyi küçümsemesi. Şimdi ben Kadir Doğlulu Gürkan Uygundan daha iyi bir oyuncu desem haksızlık olmaz mı? Bu da onun gibi bi şeyİstediğini der herkes Merve demek mi zorunda!?
Sorun Merve dememesi değil sorun Vadide oynayan herkesi oskarlık yapması, başka bir konuda Merveyi küçümsemesi. Şimdi ben Kadir Doğlulu Gürkan Uygundan daha iyi bir oyuncu desem haksızlık olmaz mı? Bu da onun gibi bi şey
Alt tarafı sadece bu 2 dizide oynamadı. Gürkan Uygun da esas rolünü Kurtlar Vadisinde oynadı? O zaman küçümsemek mi gerek? AYnı şekilde Necati Şaşmazı? Kaç dizide oynaması değil bir dizideki performansı önemliMerveyi küçümser neden küçümsemesinAlt tarafı Acemi Cadı,Küçük Sırlarda oynadı bu kadar büyütünecek oyuncuda değil adam vadi izliyor ve onu savunması çok doğal birşey .
Alt tarafı sadece bu 2 dizide oynamadı. Gürkan Uygun da esas rolünü Kurtlar Vadisinde oynadı? O zaman küçümsemek mi gerek? AYnı şekilde Necati Şaşmazı? Kaç dizide oynaması değil bir dizideki performansı önemli
Aynen. Ondan sonra Kuzey Güneye davet ettiler, ondan sonra Trendyolun, Rexonanın, Maire Claire`nin ve daha bir çok marka ve derginin yüzü olduMerve Bence,Küçük Sırlarda Kanıtladıi Oyunculuğunu Zaten !