Merve Boluğur mu? Çiğdem Batur mu?Hangisi Daha İyi Oyuncu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

???

• Merve Boluğur

Oy: 19 67.9%
  • Çiğdem Batur

Oy: 9 32.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Sizce Hangisi Daha İyi Oyuncu

Merve Boluğur

kucuksirlar812011831kucuk-sirlar-aysegul-merve-bolugur-6-eylul-201-89-4g.jpg.bmp
v201010110935340438434.flv.jpg

Çiğdem Batur

Cigdem_Batur8_yasamoykusu.jpg
cigdem-batur.jpg

Merve Bolugur: Acemi Cadi dizisiyle ünlünene, ardindan Küçük Sirlar ve Kuzey Güney gibi dizilerde yer alan bir aktristtir. Oyunculuk performansini begenerek takpi ediyorum.

Ayse Çigdem Batur: Kendisini ilk olarak Papatyam dizisinde görmüstüm, orada basarili bir oyunculuk performansi sergiliyordu. Ardindan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine transfer oldu ve halen o dizide yer almakta.

Merve Boluğur Hem Projesi Çok Hemde Ekranların Sevilen Kızı
Bkz : Acemi Cadı - Küçük Sırlar - Kuzey Güney

İkisinin hangi sebepten ötürü karşılaştırıldığını anlamadım çünkü birbirinden çok alakasız oyuncular.

Bence açık ara Merve Boluğur. Çiğdem Batur'u Papatyam'da izledim ve oyunculuk anlamında çok başarılı bulduğumu söyleyemem...

İkisinin hangi sebepten ötürü karşılaştırıldığını anlamadım çünkü birbirinden çok alakasız oyuncular.

Bence açık ara Merve Boluğur. Çiğdem Batur'u Papatyam'da izledim ve oyunculuk anlamında çok başarılı bulduğumu söyleyemem...

Takas Çiğdem daha iyi demişti o yuzden karşılaştırdım :D:D

Açık ara Merve Boluğur bana görede bu düşünce kişiden kişiye değişir ne alaka vadiyle :D

İstediğini der herkes Merve demek mi zorunda!?
Sorun Merve dememesi değil sorun Vadide oynayan herkesi oskarlık yapması, başka bir konuda Merveyi küçümsemesi. Şimdi ben Kadir Doğlulu Gürkan Uygundan daha iyi bir oyuncu desem haksızlık olmaz mı? Bu da onun gibi bi şey

Sorun Merve dememesi değil sorun Vadide oynayan herkesi oskarlık yapması, başka bir konuda Merveyi küçümsemesi. Şimdi ben Kadir Doğlulu Gürkan Uygundan daha iyi bir oyuncu desem haksızlık olmaz mı? Bu da onun gibi bi şey

Merveyi küçümser neden küçümsemesin :D Alt tarafı Acemi Cadı,Küçük Sırlarda oynadı bu kadar büyütünecek oyuncuda değil adam vadi izliyor ve onu savunması çok doğal birşey .

Merveyi küçümser neden küçümsemesin :D Alt tarafı Acemi Cadı,Küçük Sırlarda oynadı bu kadar büyütünecek oyuncuda değil adam vadi izliyor ve onu savunması çok doğal birşey .
Alt tarafı sadece bu 2 dizide oynamadı. Gürkan Uygun da esas rolünü Kurtlar Vadisinde oynadı? O zaman küçümsemek mi gerek? AYnı şekilde Necati Şaşmazı? Kaç dizide oynaması değil bir dizideki performansı önemli

Alt tarafı sadece bu 2 dizide oynamadı. Gürkan Uygun da esas rolünü Kurtlar Vadisinde oynadı? O zaman küçümsemek mi gerek? AYnı şekilde Necati Şaşmazı? Kaç dizide oynaması değil bir dizideki performansı önemli

2 dizide oynadı kaç dizide oynuyacak :D başrol olarak diyorum 😉 oda dizileri ortada zaten .Gürkan Uygun istediğini de banane:D 10 senedir bir dizide kendisini sevdirmiş mi bir yere gittiğinde izdiham yaratıyor mu?yaratıyor fazla söze gerek yok :D.Merve Boluğur bizim Simav'a gelecek yemin ederim gidersem :D bu kadar büyütülecek bir oyuncu değil başarısız demiyorum zaten ama sanki çok büyük oyuncumuş gibi abartmaya gerek yok diyorum

Merve Bence,Küçük Sırlarda Kanıtladıi Oyunculuğunu Zaten !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...