Merve Boluğur Hayranlarının Hedefindeki Dizi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
http://www.***/wp-content/uploads//2014/07/merve-bolu%C4%9Fur-kara-para-a%C5%9Fk.jpg

Son olarak Muhteşem Yüzyıl'da Nurbanu Sultan'ı canlandıran Merve Boluğur'un yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenirken sosyal medya üzerinden Boluğur fanları güzel oyuncuyu Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk dizisinde görmek için kampanya başlattılar.Oyuncunun hayranları kendilerince pr çalışmaları başlatarak çeşitli resimler hazırlıyorlar.

Öykü iyidir'de diziye yeni oyuncu katılacak haberleri nerden çıkıyor? Hep Elif'i sinir etmek için. Gelecek oyuncu Ömer'e yanaşacaktır.:)
Daha erken araya birisinin girmesi için Elif&Ömer aşkını daha doya doya yaşayamadılar bile :D Ömer için bir kız gelecekse bu sezon ortasında olsun

Yakışacağını sanmıyorum, Çiğdem Batur daha çok yakışır.:F

Wıyyyy.:( Tuvana'dan sonra Merve'yide kaybettirmeyin.

Ama Merve hep Çarşamba'da görülmek isteniyor. nekadan garip. Kuzey, My şimdide bu.:D

Merve bas rolde oynasin.Kizin yetenegi var,guzelde niye hep yan karakterleri kabul ediyorki.MY anladim orada zaten yan karakterde rol almakta ayricalikti.Kuzey Guneyde yan karaktere yakistirmadim

Merve yeni diziyle ekranlara dönsün bence. Kara Para Aşk'ta Tuba ve Engin varken çok ön plana çıkamaz bu kadar yükselmişken. (b)

Merve Boluğur Küçük Sırlar'dan sonra en beğendiğim oyunculardan birisi ve Kara Para Aşk'ta oynayacağını düşünmüyorum.Umarım yeni bir dizide başrol olarak ekranlara döner. :)

Gelmesin bence artik basrol oldugu bir diziyle dönme vakti geldi :)