Merve Aydın'ın Kara Yüzü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
CxKx0hm3fq_crtBhtZ3xkwTz1Yncpsx9_F2XiG9vFaoC6RPFPwkKYUk41qb4b8tIgb5kxnl7C0wKUhYxUIFi5o_CwPU_qPxlH0h7FxJ8nd1Yf9GnxYMPXAUS9kYF45zasVmGcDgSa3oCcsM-Dw=w506-h290-nc

Konumuz Survivor'ın en çok karaktere sahip ismi Merve Aydın...

Aslında Aydınlık yüzü yazacaktım başlığıma ama destekleyenlerin hali malum, şimdi düz bakarlar olaya yan yola kayarlar falan.. Hiç çekilmezler.

Evet şimdi Merve Aydın'ın çelişkileri, yanar dönerlikleri, çıkarçılığı gibi siyah yönlerine geçebiliriz.

Geçen yıl Serenay bu kızdan ne darbe yemistim hatırlıyorsunuz degil mi? Elbette hatırlıyorsunuz. Yılın satışıydı çünkü. Turabi Sero'yu uyarmıştı ama Serenay böyle bir kazık beklemediği için 'olur mu öyle şey' demişti ve Sahra'nin omzuna ağlamıştı.
Konsey vakti gelmiş ve Merve Aydin yakın arkadaşının adını söylemiş, arkadaşını elemişti. Peki sonra... Acun sordu ve Merve Aydın denen şahsına münhasır kişilik 'tekrar olsa tekrar yaparım' diyebilmişti o gözlerini en korkunç haline sokarak.

Tabi Merve gerekli tabanı geçen sezon sonunda kurmuştu. Ben bir kadınım, kadınlar için buradayım diye yarı finalde ağladı. Kendince akıllılık yapacak yaa Kadınlara sempatik görünecek neyse.
Ve Merve Aydın vefasızlığı ile sezona damga vurdu. Attığı kazıkta hala akıllarda iken All Star sürprizi çıktı karşımıza.
Merve Aydın ve Sero karşılaşması derken 3. Haftada Merve Aydın'ın ekibinden olan ve geçen yildan kalan çıkarları doğrultusunda All Star'da birleşen Ahmet Dursun elendi. O profesyonel kız hüngür hüngür ağlıyor. Geçen yıl 'bir daha olsa bir daha arkadaşımı satarım' diyen kız gelmiş bize arkadaşlık dostluk mavalı okuyor. Yedik...

Peki ne değişti?

Bilirsiniz Merve Aydın'in hırsını. Bazen sırf bu yönüyle itici gelir izleyiciye. İşte bu bildiğimiz yönünü bu sefer sadece oyunlarda kullanarak yapmayacaktı Merve Aydın. Survivor olmak istiyorsa tribüne oynayacaktı.

Eline geçen fırsat ise Ahmet'in beklenmedik şekilde elenmesi. Fırsat bu fırsat diyip hüngürdemeye başladı. Arkadaşım gitti, abim gitti diye sızlanıyor. Geçen sene profesyonel takılan bu kızà ne kadar inanırız? Ne kadar yutturabilir bize?

İşte Merve'nin bu yıl ki oyunu bu. Bencilce ama gerçek bu. İnsanları kullanarak prim yapmak ve hem başarılı hem duygusal kızı oynamak.

Survivor All Star, Merve'nin gerçek yüzünü ve oyunculukta ki başarısını ispatladı. Benim düşüncem hiç koşmaya çalışmasın gelsin oynasın en entrikalısından bir dizide. Çok başarılı olur. Hem tarz yarışmalarınada katılmış iyi giyinir. Bence koşmaktan daha fazla başarı gösterir. Zaten ben bekliyorumda.

survivor konuları kan davasına hoş geldiniz:F

her türlü turabi ve hilmicemden iyidir herkes o yarışmada insanlık ve kişilik olarak:)

Böyle yapması kendisinin ne kadar bencil ve ikiyüzlü olduğunu gösteriyor, konuşmaya gerek yok. Gerçi izlemiyorum Survivor'ı, ama gerçek hayatta da böyle insanlar olabiliyor.

Destan yazmışsın bütün elem kederini Merve'nin üstüne boşaltıvermişsin :))))

Hı hı aynen öyle. :) Katılıyorum. :)

Serenay da Tolgayı yanlışlıkla söyledi. Yoksa söylemem dediği Tolganın ismini söylemezdi. :):)

Bencil ikiyüzlü Merve. Sadece başarı yetmeyecek ki zaten en iyi değilsin.

@xemrexxx bu benim konum. Turabi'yé la yok.

Çok kinci bir karakteri var.İnsanlara 0a yakın güven ve hiç bir zaman mutlu olmamak.İnsanı bayan bir karaktere sahip.Arkadaşlık kavramının fazlasıyla dışında biri.Kendi kafasında dışında gerçek hayatında da arkadaşı olduğunu sanmam.

O oyunu izleyen izlemiştir. Gökhan ve Ahmet 1 tane bile sayı kaçırmadı, Serenay ise 1 tane sayı almadı. Hanginizin vicanı el verir Ahmet ve ya Gökhanı göndermeye? Survivorda dostluk mu var yahu?

Şunu da söyleyim. Haftalarca 1. olan Serenay, o akşam Tolganın bile gerisinde kalıyorsa bu kendi hatasıdır. Ne yapmışsa halkın gözünden düşmüş demekki.

Ek olarak, Merve Aydın, Serenaya "Ahmet ve Gökhanın SMS`te nasıl olduğunu bilmiyorum", ama senin haftalarca 1. olduğunu biliyorum dedi. Tolgayı eleyecek tek kişi Serenaydı ama ne yaptıysa o hafta 1. olamadı.

2.02'yi izleyin. Hiçbir şey demiyorum. Serenay kulp bulmuş, ama Merve adada haber verip ismini söyleyince satıcı oluyor. Bu da son uzun cümlemdir.

@sokak sanati yine güldürdün şaka gibisin ya ayrıca merve turabiye saldırmadı ki turabiye saldıranlarla ilgili açsaydın ya konuyu merve ne alaka yoksa onları kötüleyecek şeyler mi bulamadın :F

Bu arada forumda en sevdiğim üyelerin başında gelen @sokak sanati da bu haraketi nedeniyle bitmiştir benim için.

Allahın striptizcisi yüzünden daha önce baya kalbimi kırdı ama ben sustum. Çünkü, kendisine hiçbir zaman kötü söz söylemedim, bana tavrını hiss etmiştim ama bu belaltı vurma olayı iyice bitirdi kendisini benim gözümde.

Allahın direk dansı yapanı yüzünden başkalarını kırıyorsa kendi bileceği iş. Zaten kendisi de o adada yarışsaydı, Turabinin kölelerinden biri olacaktı demek.

@china_shangai napalım. Turabi'ye en çok satasan onların fanları. Çok hirslandirdilar beni. O dalga geçtikleri tangalari (ki tanga değil o cahillikleri ile sinaniyoruz) Merve'ye giydirmezsem içim rahat etmez.:kiki:

Hadi yaa @RevaN .:F Sen benim destekledigime böyle hakaret edersen benden gül tamamı bekleyemezsin.😉

GEÇEN SENE Merve Turabiyi gömerken!

Bu sene Turabinin kuyruk acısı: 3.46 - 3.46 -3.46 - 3.46 - 3.46

Halka oynuyor Allahın direkçisi. Madem Anneler senin için önemli, ordaki insanların da anneleri var, o kızlar da anne olacak. Kızlara saygım sonsuz diyip her lafı söylüyorsun.

Sadece dilinde herşey. Neyi yapmam diyorsa ertesi gün yapıyor, kendini adam sanan direkçi.

Turabi konusu mu bu @S.G.A.T. :F Zaten orada cevap vermeyeceğim için geçiştirmek Emre'yi. Yoksa saydırırdim.:A

:F Striptizci gibi striptizci. :F

:F

:F Striptizci gibi striptizci. :F

:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...