Merve Çağıran ve Zehra Yılmaz 'Kalp Yarası' Dizisinde! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,478
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Merve Çağıran ve Zehra Yılmaz 'Kalp Yarası' dizisinde!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hülya Bilban'ın oturacağı, senaryosunu Sema Erol ile Mahir Erol'un kaleme aldığı dizinin kadrosuna Merve Çağıran ve Zehra Yılmaz dahil oldu.

Sektöre birçok star isim kazandıran Tomris Giritlioğlu'nun hikayesinden uyarlanacak olan 'Kalp Yarası' yakında ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
Zehra Yılmaz'ı tanımıyorum ama Merve Çağıran gayet iyi isim. Diğer oyuncuları da iyi isimlerden seçilirse güzel bir iş çıkar bence ortaya.

Reactions: NES
Merve Çağıran çok iyi bir oyuncu güzel bir seçim olmuş.

Zehranın oyunculuğu çok iyidir Merve zaten harika katılmaları iyi olmuş

Zehra Yılmaz, ATV'ye demir attı sanırım

Zehra Yılmaz'ı tanımıyorum ama Merve Çağıran gayet iyi isim. Diğer oyuncuları da iyi isimlerden seçilirse güzel bir iş çıkar bence ortaya.
En son kimse bilmez de oynamıştı
------

Atv valla bi oyuncuyu buldum mu süpürene kadar oynatiyorsun onu

Zehra'yı sevmem ama Merve Çağıran çok iyi oyuncudur. Yine Total'i yüksek bir ATV işi geliyor belli ki.

Merve Çağıran neden böyle ucuz bir işe okey demiş şaşırtıcı.

Hadi Zehra Yılmaz (Gençliğim Eyvah, Kimse Bilmez) ATV'den ayrılamıyor ama Merve Çağıran niye kabul etmiş anlamadım üstleik Kalp Atışı, Çarpışma, Çocuk gibi dizilerden sonra.

Akıncı'nın yeni sezonda devam edeceğini düşünmüyorum, Hercai'de final yapacakmış zaten. Cuma veya Pazar gününe gelir. Süreç Film'e rağmen tutar bu dizi.

Niye kabul etmesin cnm demek ki beğenmiş senaryoyu

Garip geldi.
Daha önce hiç çalışmadığı kanal, üstelik dizileri genelde dram oluyor. Ama bazı oyuncular gibi garantiye kaçmış geldi.

Kanal a değil senaryoya bakmıştır etkilemiştir kabul etmiştir Tomris hanımın hikayeleri her zaman etkileyici olmuştur garanti diyede düşündüğünü sanmıyorum

Kanal a değil senaryoya bakmıştır etkilemiştir kabul etmiştir Tomris hanımın hikayeleri her zaman etkileyici olmuştur garanti diyede düşündüğünü sanmıyorum
Maria ile Mustafa, Akıncı ve Hercai düşük reytinglere rağmen bir süre devam etti/devam ediyor. Bunları görünce kabul etmiştir diye düşündüm ben.

Reactions: Angelica