Mert'in Nefes Kesen Dövüş Sahnesi!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
"Devrem, bu ne hal ya? Ters dönmüş tobağa gibi..."

İçerde'nin 27. bölümünde; Mert, Sarp'ın telefon sinyalinden, Sarp'ın tutulduğu evin yerini tespit ediyor. Ardından bayılma numarası yaparak; Kudret'in adamlarını teker teker alt ediyor ve Sarp'ı kurtarıyor.

İçerde, yeni bölümüyle Pazartesi 20:00'da Show TV'de!

Adam efsane. Biri Aras ile bir yerde yarışsın.

Şakaa dediği ve yerdeki adama sövdüğü sahneden öldüm gülmekten

Psikopatlık yakışıyor bu adama

Kemal'in dövüş sahnelerinden sonra böyle kaliteli bir dövüş sahnesi izlediğin için normal tabii.
Kemal kaçak dövüşüyor bunlar her bölüm total klişelerini kullanıyor tabuta insan koyup gömmek ve o adamın öleceğine inanmak

Şakaa dediği ve yerdeki adama sövdüğü sahneden öldüm gülmekten

Psikopatlık yakışıyor bu adama
bu diziye kadar çağatay gibi arasada gıcıktım ama aksiyonun gerçekten hakkını veriyor bence bu dizinin çetin beyden sonra en yetenekli 2.oyuncusu
çağatay isim avantajını kullanıyor

bu diziye kadar çağatay gibi arasada gıcıktım ama aksiyonun gerçekten hakkını veriyor bence bu dizinin çetin beyden sonra en yetenekli 2.oyuncusu
çağatay isim avantajını kullanıyor
Valla Çağatay da sürekli geliştiriyor kendini
Halk onu izlemeyi seviyor, Aras'ın öyle bir gücü yok mesela
Belki bu diziden sonra olur

Valla Çağatay da sürekli geliştiriyor kendini
Halk onu izlemeyi seviyor, Aras'ın öyle bir gücü yok mesela
Belki bu diziden sonra olur
zırlama konusunda geliştiriyor ama aksiyonda geliştiren türkiyede iyi oyuncu olur bence aras ilerde çağataydan daha iyi konumda olucak kıvanc aksiyonu beceremediği için kenanın seviyesine çıkamadı

zırlama konusunda geliştiriyor ama aksiyonda geliştiren türkiyede iyi oyuncu olur bence aras ilerde çağataydan daha iyi konumda olucak kıvanc aksiyonu beceremediği için kenanın seviyesine çıkamadı
Kıvanç Kuzey Güney'de şov yapıyordu kız ne diyon sen

Ama sonra aksiyonla devam etmedi nedense, halbuki çok yakışıyor ona

Kıvanç Kuzey Güney'de şov yapıyordu kız ne diyon sen

Ama sonra aksiyonla devam etmedi nedense, halbuki çok yakışıyor ona
ÇAĞATAYD onun gibi olur inş

bence kıvancın en efsane rolu sekiz ayoll ahh ahh hala izlerim 2 dev oyuncuyu karşılıklı izlettiren diziydi ezel
@xemrexxx

bence kıvancın en efsane rolu sekiz ayoll ahh ahh hala izlerim 2 dev oyuncuyu karşılıklı izlettiren diziydi ezel
@xemrexxx

her iki parlağın karizması etkilenmesin diye dövüşürken seviştikleri gereksiz bir sahneydi
yine ezel in kötü sahnelerinden birini hatırlattınız

@xemrexxx
Sekiz rolü Kuzey Güney'e hazırlık içindi biraz da, Kenan'ı ne güzel dövmüştü öyle

Ezel gibisi gelmez kolay kolay tabii