Mert Yazıcıoğlu 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' Kadrosunda!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi ''Mehmed Bir Cihan Fatihi''ne sürpriz isim!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı, kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Seda Bakan, Selin Demiratar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Leyla Tanlar, Gürkan Uygun, Metin Akpınar, Ertan Saban, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Toprak Sağlam, Burak Tamdoğan gibi isimlerin yer aldığı diziye Karagül ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde izlediğimiz Mert Yazıcıoğlu dahil oldu.

Altan Erkekli, Metin Akpınar gibi isimlerin diziden ayrılacağı konuşuluyordu. Fakat bu karardan vazgeçildiği, kadroda herhangi bir değişiklik olmayacağı kararlaştırıldı.

Yeni yönetmen ile çekimlerin 15 Aralık'ta başlaması beklenilen ''Mehmed Bir Cihan Fatihi'' Şubat ayında Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Medyatava

Çok sevindimm valla çok beğendiğim bir oyuncudur Mert

Dün gece Sony Channel'da karagülün tekrarları vardı, nasıl büyük oyuyor nasıl büyük görmeliydiniz

İptal haberleri dolaşıyor ama olur da Salı günü yayına verirlerse finalsiz bitecek

Diziyi sırf Selin Demiratar için izleyebilirim. Uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu. Mert Yazıcıoğlu da iyi bir takviye olmuş.

Uğursuzluk denen bişey var
Kenan'a bulaştırdı/bulacaktıracak zaar:
Oyunculuğu bırakmiş, modacılığa başlıcakmiş
Haberini niye açmadın?
11 yaşındab eri ekranlarda 19-20 yıldır gram ilerleme yok kadında artık bıraksın bence de
neyse ay uğursuzluk dedin de beroşa uğursuz gelen kenan (doğulu) dan bahsedecektim unuttum neyse bizim şirkete bunun dosyası geldi, kaza yapmış artık kendisi mi şöförü mü bilemem; inceleme yapılması gerekiyormuş ben giderim hem gitmişken beroşu da görür bayıltırı @destere nin üstüne atarım böylece erkeksiz kalan @Çiğdem- intihar eder kurtuluruz dedim ama sonra sözleşmede hata olduğu farkedildi planlarım suya düştü.ss @mrt-06 @Dosi @Yiğitt @sokak sanati @xBUGRAx @Aserat

Yine tutmayacak bence. Kanuni’yi yeniden çeksinler, bu sefer Diriliş’in yapımcısı çeksin.
@xemrexxx

Senin neyin eksik? Sen de imzanı topla Berenle foto çek yayınla @denizz19 gibi

Senin neyin eksik? Sen de imzanı topla Berenle foto çek yayınla @denizz19 gibi