Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan 'Beverly Hills, 90210' Uyarlamasında!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,371
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Bir grup liseli gencin hikayesini anlatan 'Beverly Hills, 90210' uyarlamasının hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini Damla Serim'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturacağı ve açıklanan ilk başrolü Aslıhan Malbora olan dizinin kadrosuna Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan dahil oldu.

FOX'ta ekrana geleceği konuşulan dizi için Ahsen Eroğlu ile Selahattin Paşalı'ya da teklif gittiği öğrenildi.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora hariç diğer isimler çok iyi
Ay Yapım ile bayadır çalışmıyordu FOX iyi olmuş

İki güzel isim diğer iki isimde gelirse uzun zamandır beklediğim gençlik dizisi gelmiş olur.

Kadro süper oldu süper çabuk başlasın izleyelim

Kadrodaki tüm isimler epey iyi fakat senarist düşündürüyor.

Bu haber sonrası Twitter'da herkes heyecandan bayılmış durumdaydı bugün.
Ama Selahattin ve Ahsen'in (her ne kadar kendisini bir dizide tekrar izlemeyi çok istesem de) kabul edeceğini sanmıyorum ya hayırlısı.

La şu foxu biriniz durdursun adam akıllı dizilerine sahip çıkmasını öğrensin biraz ne bu maymun iştah anlamadım gitti 😅

Aşk 101'in başarısından dolayı diziyi Meriç Acemi yazar diye beklemiştim, Damla Serim kötü bir sürpriz oldu. Umarım önceki işleri gibi olmaz.
FOX'ta olur ve cumartesi gününe koyarsa ses getirebilir dizi.

Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan Bir Annenin Günahı'nda oynayamadı, burada oynayacaklar. İlginç bir tesadüf.