bu sade vatandaşa da parlak demezsin ya düşme bu kadarBir parlağı daha kaybetmenin acısını yaşıyorum... Ellerimden kayıp gidiyorlar bir bir.
bu sade vatandaşa da parlak demezsin ya düşme bu kadarBir parlağı daha kaybetmenin acısını yaşıyorum... Ellerimden kayıp gidiyorlar bir bir.
Ünlü olup para kazanmaya başlayınca ilgi çekici oluyorlar ama.bu sade vatandaşa da parlak demezsin ya düşme bu kadarMarkette yanyana gelsen bakmazsın bile
Gözün aç senin gözünÜnlü olup para kazanmaya başlayınca ilgi çekici oluyorlar ama.
Seni elde etmemden de belli oluyor bu çokta şaapma.Gözün aç senin gözün
Sen elde etmedin ben hevesimi aldımSeni elde etmemden de belli oluyor bu çokta şaapma.
Hadi oradan sen kimsin ki benden hevesini alıp bırakma cesaretini göstercen.Sen elde etmedin ben hevesimi aldım
Cesaret miHadi oradan sen kimsin ki benden hevesini alıp bırakma cesaretini göstercen.
Hiç kıvırma seni terk ettikten sonra bunalıma girdiğini, anti depresan kullanmaya başladığını tüm sosyete biliyor.Cesaret miNe caseretibenim için nefes alıp vermek gibi sadece ihtiyacti
Ne çirkinleşmesi 😱Kendimden başkasına inanmam ben, ayrıca naş maş çirkinleşme.
seri katile bağladınBu gidişle Taksim Meydanı'nda gaz döküp seni yakıcam.
DOST OLUR benden😎😎😎😎😎Senden dost değil tost bile olmaz.@Cervantes
Daha fazla konuşursan o seri katil senin canını alacak.Ne çirkinleşmesi 😱
------
seri katile bağladın
------
DOST OLUR benden😎😎😎😎😎
Her zaman.
Yakışıklı çocuk, Çıplak dizisinde dikkatleri çekmişti.@Yiğitt bu konu hk. görüşlerini alalım.
Çıplak halini görmek isterdim.Yakışıklı çocuk, Çıplak dizisinde dikkatleri çekmişti.Allah mutlu mesut etsin...
Emre Can'ın nie bu olanlardan haberi yok...Her zaman.
Yerin dibinde olduğundandır.Emre Can'ın nie bu olanlardan haberi yok...
SİZİ NARSİST RUH HASTALARI... @CervantesYerin dibinde olduğundandır.
Sana benzer.SİZİ NARSİST RUH HASTALARI... @Cervantes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?