Mert Altınışık 'Yasak Elma' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,486
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1604750995707.png

FOX'un sevilen dizisi 'Yasak Elma' kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı yapıma Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın ardından Mert Altınışık dahil oldu.

'Beni Affet' dizisiyle ünlenen, daha sonra 'Meryem' dizisinde yer alan Altınışık'ın dizide hangi karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil.

'Yasak Elma' yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

gene yakışıklı isimler almaya başldı..mert alışık gunluk dizinin başarılı oyuncularındandır..

Başarılı bir oyuncu. Zehra karakteri için girmiş olabilir diziye, veya Yıldız için savaşan 2 erkekten biride olabilir.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Başarılı bir oyuncu. Zehra karakteri için girmiş olabilir diziye, veya Yıldız için savaşan 2 erkekten biride olabilir.
berk oktay yıldız için dahada yakışır..berk oktay can nergıs gökhan alkan hepside başrol oyuunjcuları bu kadarı fazla bence

• Beğendim
Reactions: Dosi
Gökhan Alkan daha iyiydi kesinlikle, zaten yeni dahil olmuştu diziye. Talat Bulut'u anlarım da ne Berk Oktay ne de bu adam bir Gökhan etmez. :X

Demek Kemal Yasak Elmaya geliyor...
(Keşke Beni Affet bir daha çekilse:bhr:...)

• Harika
Reactions: EmreCan