Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Belli olmaz. Başlamadan önce ben dahil çoğu kişi tutmaz diyordu ama tuttu. Hatta ben A/B`de varlık göstermez, gerilerde kalır tıpkı Benim İçin Üzülme gibi dedim ama geldi orada da sürpriz yaptı hatta A/B dizisi oldu.Şunu da belirteyim ki, Muhteşem Yüzyıl`a darbe vurdu. A/B`sini 11`e çekti. Bunun hiçbir şeyle alakası yok. Merhametle bağlı. Bütün yapımları düşürdü geçen hafta. Süresi daha da uzarsa reytingi de yükselir.Gelelim Muhteşem Yüzyıl konusuna. Başka dizi düşse " " şeklinde gülen Mahoni, Muhteşem Düşünce, düşmez bir tek Allah dedi. Keşke başka günler için de bunu söylese.
Belli olmaz. Başlamadan önce ben dahil çoğu kişi tutmaz diyordu ama tuttu. Hatta ben A/B`de varlık göstermez, gerilerde kalır tıpkı Benim İçin Üzülme gibi dedim ama geldi orada da sürpriz yaptı hatta A/B dizisi oldu.
Şunu da belirteyim ki, Muhteşem Yüzyıl`a darbe vurdu. A/B`sini 11`e çekti. Bunun hiçbir şeyle alakası yok. Merhametle bağlı. Bütün yapımları düşürdü geçen hafta. Süresi daha da uzarsa reytingi de yükselir.
Gelelim Muhteşem Yüzyıl konusuna. Başka dizi düşse " " şeklinde gülen Mahoni, Muhteşem Düşünce, düşmez bir tek Allah dedi. Keşke başka günler için de bunu söylese.